Η Ρούλα Κορομηλά είναι ένα κεφάλαιο της ελληνικής τηλεόρασης, που μπορεί να νομίζαμε ότι έχει κλείσει ωστόσο μας απέδειξε ότι ποτέ δεν πρέπει να λέμε ποτέ! Αυτό βέβαια δεν ισχύει σε όλες τις περιπτώσεις!

Γιατί μπορεί κάποιοι κάποτε να παρακάλαγαν μέσω των εταιρειών αλλά και μόνοι τους, την παρουσιάστρια τόσο του Πρωινού Καφέ στον ΑΝΤ1 όσο και στο Μπράβο του MEGA, να τους καλέσει για να γίνουν γνωστοί και να προωθήσουν τη δουλειά τους, υπήρχαν όμως κι άλλοι που ούτε να τη δουν δεν θέλουν!

Ένας από αυτούς και ο Κώστας Μπίγαλης που τη δεκαετία του ’90 αρνήθηκε να πάει στην εκπομπή της να τραγουδήσει γιατί εκείνη του είπε να πει μόνο ένα τραγούδι. Όπως χαρακτηριστικά εξομολογήθηκε ο τραγουδιστής στην εκπομπή Όλα Γκουντ του ΣΚΑΪ, του ζήτησε να πει ένα μόνο τραγούδι από τον τότε καινούριο του δίσκο. Δηλαδή θα του αφιέρωνε μόνο τρία λεπτά και όχι έξι. Τότε, όπως παραδέχτηκε ο ίδιος, ακόμα και η δισκογραφική του εταιρεία δέχτηκε να μην πάει παρόλο που αυτό θα έβλαπτε το promo του δίσκου.

«Τη δεκαετία του 90 βοηθούσα τις εκπομπές από ένα σημείο και μετά. Με φώναζαν για να κάνω θεαματικότητα και να αντιπαρατεθούν με την αντίστοιχη εκπομπή. Κάποια στιγμή επειδή είχα καινούριο δίσκο, ζήτησα να πω δύο καινούρια τραγούδια και μου είπε όχι δύο ένα. Δηλαδή όχι έξι λεπτά, τρία» είπε στην εκπομπή ο Κώστας Μπίγαλης.

«Όταν βγήκε αυτή η εκπομπή, που αρνήθηκα εγώ να πάω με τη σύμφωνη γνώμη της εταιρίας, μου είπαν μην πας κι είναι τρελό αυτό που κάνει. Έτσι έκρινε η κοπέλα και βγήκε αυτό το πανηγυρικό, που τραγουδούσε 20 λεπτά αυτή. Σου φαίνεται λογικό; Το κατάλαβε μετά ότι δεν ήταν σωστό. Μετά μιλήσαμε» πρόσθεσε ο Κώστας Μπίγαλης.

Ρούλα Κορομηλά: Δείτε το απόσπασμα