Μετά τις αποκαλύψεις στη σειρά Η Γη της Ελιάς ότι ο δολοφονημένος Δημήτρης Καπράλος δεν ήταν γιος της Αθηνάς Νομικού, αλλά εραστής της, κανένας δεν πιστεύει στην αθωότητά της. Η ξαδέλφη της, Μαργαρίτα, που γνωρίζει όλη την αλήθεια, προσπαθεί να πείσει τους πάντες για την αθωότητα της, αλλά και να βρει έναν καλό δικηγόρο στη δραματική σειρά του MEGA.

Απάνθρωπες είναι οι συνθήκες που δημιουργεί με δεξιοτεχνία η δεσμοφύλακας, καθώς, όπως δείχνουν τα πράγματα, δέχεται εντολές προκειμένου η Αθηνά να ζήσει στην… κόλαση! Ο αστυνόμος Κουράκος, αντιθέτως, τρίβει τα χέρια του από χαρά και ικανοποίηση, γιατί κατάφερε να βρει το δολοφόνο, και μάλιστα να είναι η Αθηνά.

Η Γη της Ελιάς: Χωρίζουν Κουράκος και Ιουλία

Για να θυμηθούμε πώς έγινε η σύλληψη της Αθηνάς από τον αστυνόμο Γιώργο Κουράκο και τους άντρες του για το φόνο του Δημήτρη Καπράλου… Ο αστυνόμος περίμενε σε όλη τη διάρκεια της τελετής του γάμου της Βασιλικής με τον Φίλιππο τα αποτελέσματα της εξέτασης DΝΑ που είχε ζητήσει και ταυτοποίησε το ξένο DNA στο σώμα του Δημήτρη με αυτό -που πήρε εν αγνοία της-της Αθηνάς. Χωρίς ενδελεχή έρευνα, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι εκείνη είναι η φόνισσα και τη συνέλαβε, τινάζοντας το γάμο στον αέρα. “Οχι, όμως, μόνο της Βασιλικής και του Φίλιππου. Γιατi οταν επόμενη σεζόν, σύμφωνα με πληροφορίες, ο αστυνόμος Κουράκος και η Ιουλία Βρεττάκου χωρίζουν. ‘Ηδη, όπως έχουμε δει, οι σχέσεις ανάμεσα στο ζευγάρι  από το κακό στο χειρότερο.