Ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης και η δημοσιογράφος του MEGA, Ράνια Τζίμα είναι ζευγάρι τα τελευταία οκτώ χρόνια ενώ έχουν αποκτήσει και ένα παιδί.

Ο κ. Σακελλαρίδης είχε αποτραβηχτεί τα τελευταία χρόνια από την ενεργό πολιτική δράση ή έστω αυτό είχε αφήσει να φανεί. Πριν μερικά εικοσιτετράωρα ωστόσο, ήρθε η ανατροπή αφού ανέλαβε τον ρόλο του υπεύθυνου Πολιτικού Σχεδιασμού της Νέας Αριστεράς όπως ανακοινώθηκε από τον Αλέξη Χαρίτση το απόγευμα της Τετάρτης.

Όλοι οι τηλεοπτικοί σταθμοί έπαιξαν την είδηση στα δελτία ειδήσεων, με πρωταγωνιστή τον πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.

Έτσι, και η κεντρική παρουσιάστρια του δελτίου του MEGA, παρουσίασε την επιστροφή του συζύγου της ενώ άκουσε το σχετικό ρεπορτάζ που μετέδιδε από τη Βουλή ο ρεπόρτερ Παναγιώτης Τζαννετάτος. Όπως ήταν φυσικό, η ίδια δεν προχώρησε σε κάποιου είδους σχόλιο.

Ο κ. Σακελλαρίδης δήλωσε ότι μετά από πολλά χρόνια απουσίας, νιώθει ότι επιστρέφει στο πολιτικό του σπίτι και πρόσθεσε πως θεωρεί ότι είναι χρέος του να το πράξει τώρα “σε μια περίοδο που συνολικά ο χώρος περνάει μια περίοδο κρίσης”.

Πάντως, η ίδια πριν τρία χρόνια είχε δηλώσει σε συνέντευξή της, ότι αν ο Γαβριήλ επιστρέψει στην πολιτική, εκείνη θα αποχωρήσει από τη δημοσιογραφία.

«Αν ο Γαβριήλ μπει στην ενεργό πολιτική, εγώ θα φύγω από τη δημοσιογραφία. Ε ναι, τι;. Κάτσε δε γίνονται αυτά τα πράγματα. Δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή ζήτημα επιστροφής του και τέλος πάντων δε θέλω να μιλήσω για τα δικά του θέματα. Δε ξέρω τι θα θελήσει και δεν είμαι εκπρόσωπός του» είχε πει στο news247.

Ας ελπίσουμε αυτό να μην ισχύσει.

 

Ράνια Τζίμα: Όταν παρουσίασε την είδηση για την επιστροφή του Σακελλαρίδη