Τα σύννεφα που επέμεναν να βρίσκονται πάνω από τις οικογένειες Βρουλάκηδων και Σταματάκηδων στη σειρά Σασμός, έχουν υποχωρήσει για τα καλά. Οι σχέσεις τους έχουν μπει σε νέες βάσεις και τίποτα δεν φαίνεται ικανό ώστε να χαλάσει την καλή τους διάθεση. Ειδικότερα, ο Αστέρης και η Αργυρώ έχουν βρει τον εαυτό τους ξανά και κάνουν σχέδια για το μέλλον, παρόλο που η υγεία εκείνου είναι ένα σημείο που τους προβληματίζει συχνά. Ο ίδιος θα τονίσει στην Αργυρώ να μην τον έγνοια αφού είναι τυχαία γεγονότα όσα του συμβαίνουν λόγω του νεφρού.

Όταν τελικά η Αργυρώ ηρεμήσει και σιγουρευτεί ότι η ζωή του άντρα της δεν κινδυνεύει, ένας άλλος φόβος θα κάνει την εμφάνισή του αλλά αυτή τη φορά θα αφορά τον επίμονο πυρετό του γιου της.

Για μια ακόμη φορά μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, ο μικρός Πετρής θα είναι και πάλι άρρωστος. Η Αργυρώ θα πει στη Μαρίνα ότι περιμένουν γιατρό ενώ και ο Αστέρης θα είναι φανερά στενοχωρημέvoς βλέποντας ξανά το παιδί του να υποφέρει. Εκείνος αναρωτιέται τι μπορεί να κάνουν στο παιδί για να νιώσει καλύτερα αλλά εκείνη θα του πει να πάει στη δουλειά του με την ελπίδα ότι θα είναι κάτι περαστικό. Η Μαρίνα όμως με τη γιαγιά Ειρήνη θα μετρήσουν πως αυτή είναι η τρίτη φορά μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα που το παιδί ανεβάζει πυρετό και μάλιστα τόσο υψηλό και τότε θα ανησυχήσουν πραγματικά. Τα λόγια του γιατρού θα συνταράξουν, λίγη ώρα αργότερα, όλους. Ο μικρός Σταματάκης θα είναι βαριά άρρωστος και για να γίνει καλά θα πρέπει να χειρουργηθεί. Η Αργυρώ θα μιλήσει με απόγνωση στον Αστέρη και θα αναρωτηθεί ποιος τους εκδικείται και γιατί το παιδί τους πρέπει να περάσει από αυτή τη δοκιμασία.

Τελικά η ζωή του παιδιού δε θα κινδυνεύσει αλλά όλοι θα περάσουν δίπλα του μία μεγάλη περιπέτεια.

 

Σασμός: Δείτε το τρέιλερ του ALPHA