Δυστυχώς η σατιρική εκπομπή που προβάλλεται κάθε βράδυ στις 20:00 από τον ΑΝΤ1 κατεβάζει ρολά πρόωρα! Όπως όλα δείχνουν ο Αντώνης Κανάκης, ο Γιάννης Σερβετάς και ο Χρήστος Κιούσης και η εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα» θα μας αποχαιρετήσουν λίγο πριν το Πάσχα οριστικά! Είναι  κάτι που επιθυμούν οι ιθύνοντες του καναλιού μετά τα γεγονότα με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο;

Όχι κάτι τέτοιο δεν διαφαίνεται στον ορίζοντα. Άλλωστε κανείς από το κανάλι του Αμαρουσίου δε θέλει να αποχωριστεί τα νούμερα που φέρνει κάθε βράδυ η εκπομπή των Θεσσαλονικιών! Και βέβαια να μην ξεχνάμε το Βινύλιο που κάθε Παρασκευή φροντίζει να ξεσηκώνει το κοινό με τα αφιερώματά του.

Όμως η περιπετειώδης αυτή σεζόν θα ολοκληρωθεί στις 15 Απριλίου. Και αυτό γιατί από πίσω υπάρχει συμβόλαιο που λήγει. Θα μείνει όμως κενό στο πρόγραμμα του σταθμού; Μέχρι σήμερα δεν έχει γίνει γνωστό αν το κανάλι θέλησε να ανανεώσει το συμβόλαιο ή να ζητήσει παράταση.

Βεβαίως υπάρχει πάντα και το plan B του καναλιού που θέλει στη θέση των Θεσσαλονικέων έναν άλλο… Σαλονικιό. Έτσι όπως αναφέρουν οι πηγές, τη θέση του Αντώνη Κανάκη θα την πάρει ο πάλαι ποτέ κολλητός του, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου που θα παρουσιάσει την εκπομπή «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος».

Το κανάλι του ΑΝΤ1 και η εταιρεία παραγωγής  συμφώνησαν την έναρξη του τηλεπαιχνιδιού στη μέση της σεζόν με πέντε επεισόδια την εβδομάδα. Μάλιστα τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν τον επόμενο μήνα.

Ο προγραμματισμός θέλει το το τηλεπαιχνίδι να κάνει πρεμιέρα αμέσως μετά τις διακοπές του Πάσχα.

Το τηλεπαιχνίδι «Ποιος θέλει να γίνει Εκατομμυριούχος» είναι ένα κλασσικό τηλεπαιχνίδι που θα πάρει τη θέση του «Ράδιο Αρβύλα». Και βέβαια να πούμε κάπου εδώ ότι ο Κανάκης μάζεψε όλο το «χρήμα» και σαρώνει στο κομμάτι της τηλεθέασης  παρά τα όσα έχουν συμβεί με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο.