Λίγο η αγωνία αν θα εμφανιστεί ο Γιάννης Σερβετάς στο πόστο του, λίγο η κακοκαιρία, το Ράδιο Αρβύλα είδε τα νούμερα της AGB να σαρώνουν τα πάντα! Οι Ράδιο Αρβύλα «χτύπησαν» το βράδυ της Τετάρτης και σατίρισαν τα πάντα με τον ΑΝΤ1 να τρίβει τα χέρια του!

Με μέσο όρο 24% στο δυναμικό κοινό και 21,2% στο σύνολο, ο Αντώνης Κανάκης και η παρέα του έφτασαν σε τέταρτο έως και το 28,4%. Τα δελτία ειδήσεων των υπολοίπων σταθμών έμειναν πίσω καταϊδρωμένα.

 

*Τα στοιχεία τηλεθέασης είναι κατά προσέγγιση, αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων και είναι ενδεικτικά. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.

Θρίλερ με τον Γιάννη Σερβετά

Ο ένας εκ των τριών παρουσιαστών του Ράδιο Αρβύλα, Γιάννης Σερβετάς έκανε χτες νωρίς το πρωί μία ανάρτηση μέσω Instagram. Ο παρουσιαστής της εκπομπής του ΑΝΤ1 άφηνε να εννοηθεί ότι δεν θα είναι το βράδυ στην εκπομπή. Και ενώ όλοι υπέθεσαν πως δε θα τα καταφέρει φαίνεται πως τα δεδομένα άλλαξαν.

Όπως έγραψε αρχικά ο παρουσιαστής, έχει ρίγη και πυρετό και περιμένει το τεστ για τον κορονοϊό. Το πρώτο τεστ βγήκε αρνητικό, ωστόσο περιμένει να κάνει ένα ακόμη για σιγουριά. Έτσι παρότι δε βρέθηκε στο ραδιόφωνο, τελικά έδωσε κανονικά το «παρών» το βράδυ της Τετάρτης στο «Ράδιο Αρβύλα».