Ο Μελέτης Ηλίας τη φετινή σεζόν άφησε πίσω την οικογενειακή κωμωδία για να πρωταγωνιστήσει στη δραματική σειρά εποχής «Το προξενιό της Ιουλίας» του ALPHA σε έναν ρόλο-έκπληξη.

Ο γνωστός ηθοποιός μιλά στο TV24 για την πρωτόγνωρη γι’ αυτόν τηλεοπτική συνθήκη, για τον ήρωά του Γιωργίκη Προβιό και τον γάμο του με την Ιουλία καθώς και για όλα όσα θα συμβούν στα προσεχή επεισόδια.

«”Το προξενιό της Ιουλίας” είναι μια δουλειά που νιώθω προστατευμένος για να υποδυθώ έναν ρόλο στον οποίο δεν με έχει συνηθίσει ο κόσμος. Αισθάνομαι ότι αυτή η επιλογή δικαιώθηκε, γιατί το αποτέλεσμα είναι πολύ ωραίο», είπε μεταξύ άλλων για τον κόντρα ρόλο.

Σε ό,τι αφορά τον ήρωα που υποδέχεται, τόνισε: «Ουσιαστικά είναι ένας άνθρωπος που έχει παραιτηθεί από τη ζωή μετά τον θάνατο της γυναίκας του, της Ευγενίας, και είναι 15 χρόνια μόνος του από επιλογή. Και ξαφνικά ερωτεύεται. Ο γάμος είναι μονόδρομος.

Είναι καλόβολος, καλοπροαίρετος, την αγαπά και σιγά-σιγά και η Ιουλία αλλάζει, όπως βλέπουμε, απέναντί του για τί στην αρχή τον φοβόταν. Μην ξεχνάμε ότι είναι ένας άνθρωπος που της τον επέβαλαν με το ζόρι».

Από ‘κει και πέρα, στην ερώτηση για το πότε ο Γιωργίκης θα αρχίζει να υποψιάζεται ότι το παιδί δεν είναι δικό του, είπε:

«Από την ώρα που μαθαίνει ότι η Ιου- λία είναι έγκυος, αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση και μπαίνουν ψύλλοι στ’ αυτιά του. Άλλωστε φροντίζει η Χάδω συνέχεια γι’ αυτό. Αυτό είναι ένα μελανό σημείο, γιατί εκείνη την εποχή δεν υπήρχε απόδειξη, ήταν μόνο η υποψία.

Μπαίνουν λόγια στον Γιωργίκη και μαζί μπαίνει και η αμφιβολία που πολλές φορές είναι χειρότερη από το να αποδειχθεί κάτι, γιατί παλεύεις με τον ίδιο σου τον εαυτό. Και ο Γιωργίκης αυτό το ζει δεύτερη φορά αφού συνέβη το ίδιο και με τον Χρήστο.

Δεν γνωρίζει αν είναι ή όχι γιος του, αλλά μπορεί κατά βάθος να το πιστεύει. Αυτό που συμβαίνει τώρα με την Ιουλία νομίζω θα είναι για εκείνον το τελειωτικό χτύπημα».

Όλες οι ειδήσεις

Η Μάγισσα: Ήρθε η ώρα του Σπήλιου-Μαθαίνει την αλήθεια για τη μάνα του-Κάνει την ανατροπή;

Παγιδευμένοι: Αυτός είναι ύποπτος για φόνο-Η Άννα μπλεγμένη!

Η Παραλία: Σοκ για Κερασία και Μάρκο-Ο Γράντος δημιουργεί συγκρούσεις!