Στα επόμενα επεισόδια της σειράς του ΑΝΤ1, Παγιδευμένοι βλέπουμε τον Δημήτρη που είναι σίγουρος πως η έκρηξη του συνδέεται με τη δολοφονία της Μαριάννας. Τα στοιχεία μάλιστα που φτάνουν στα χέρια του περιπλέκουν ακόμα περισσότερο την υπόθεση.
Ο γάμος αυτός ήταν στην πραγματικότητα μια συμφωνία που είχε κάνει ο αδελφός της με τον πατέρα του γαμπρού, στον οποίο χρωστούσε ένα υπέρογκο ποσό. Επίσης το βράδυ της δολοφονίας εξαφανίστηκε το πανάκριβο κολιέ που της είχε κάνει δώρο ο γαμπρός. Κάτι άλλο που έχει κάνει μεγάλη εντύπωση σε όλους είναι η παρουσία του Περικλή στο γαμήλιο γλέντι.

Ο Δημήτρης ζητά από την Άννα να καλέσει στο Τμήμα την αδελφή της μήπως μπορέσει να τους βοηθήσει. Η Χρύσα λέει στον Δημήτρη πώς γνωρίστηκε με τον Περικλή αλλά η Άννα που καταλαβαίνει ότι κάτι κρύβει την πιέζει. Τελικά η Χρύσα δέχεται να βοηθήσει τον Δημήτρη να εντοπίσουν τον Περικλή ενώ λίγο αργοτέρα εκμυστηρεύεται στην αδελφή της ότι πούλησε το σπίτι της και έδωσε τα χρήματα στον Περικλή, προκειμένου να της βγάλει διαβατήριο για τη Λίνα, τότε που ήθελαν να τη φυγαδεύσουν στο εξωτερικό.

Νέα εμπόδια μπαίνουν στον δρόμο του Δημήτρη και της Άννας. Μάλιστα η Άννα δέχεται ακόμα ένα ανώνυμο απειλητικό τηλεφώνημα. Παράλληλα, από την έρευνα προκύπτει ότι το αυτοκίνητο που έδωσε ο Περικλής στη Χρύσα είναι κλεμμένο, όπως και ότι ο ίδιος προσπάθησε να πουλήσει το κολιέ της νύφης λίγες ημέρες μετά τον θάνατό της.

Στο μεταξύ, ο Περικλής πηγαίνει αμέριμνος στο ραντεβού που έχει με τη Χρύσα και βρίσκεται αντιμέτωπος με τον Ανδρέα και τον Δημήτρη, οι οποίοι τον οδηγούν στο αστυνομικό τμημα για ανάκριση. Ο ίδιος αρνείται ότι σκότωσε την κοπέλα και ισχυρίζεται πως, με την αναστάτωση που επικράτησε όταν μαθεύτηκε ότι η νύφη εξαφανίστηκε, το μόνο που έκανε ήταν να κλέψει μέσα από μια τσάντα το κολιέ. Αυτό περιπλέκει ακόμα περισσότερο την υπόθεση. Τωρα θα πρέπει να βρουν αυτόν που είχε κλέψει το κολιέ από την κοπέλα. Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, η Άννα λαμβάνει ένα περίεργο μήνυμα.

 

Παγιδευμένοι: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Ο Παράδεισος των Κυριών: Αυτό το πιστοποιητικό θα κάψει τη Βικτώρια-Πλησιάζει το τέλος της;

Το νέο επίσημο Βιντεοπαιχνίδι MotoGP™24 θα είναι διαθέσιμο στις 2 Μαΐου

Η Γη της Ελιάς: Σκληρή εκδίκηση και αιματοβαμμένο τέλος-Στοιχειώνει η απώλεια του Φίλιππου