Πρώτο Θέμα: Δεν προχωράει τελικά, σύμφωνα με τα Παραπολιτικά, το μέχρι πρότινος σίγουρο deal, μεταξύ Μπάκου – Καϋμενάκη – Εξάρχου και της πλευράς του Τάσου Καραμήτσου για την εξαγορά του Πρώτου Θέματος.

Πρόκειται σίγουρα για μια εξέλιξη που προκαλεί έκπληξη καθώς θεωρήθηκε σχεδόν σίγουρη η πώληση του μέσου, με τις συζητήσεις που είχαν ξεκινήσει εδώ και αρκετούς μήνες, παρότι προβλήθηκαν ως επιτυχημένες, δεν στέφθηκαν με επιτυχία.

Μάλιστα, τις τελευταίες ημέρες, η διαδικασία της πώλησης φαινόταν να προχωράει κανονικά καθώς απέμεναν οι τυπικές λεπτομέρειες για την επισημοποίηση του deal μεταξύ των εμπλεκόμενων πλευρών.

Μια σειρά όμως από επιμέρους διαχειριστικά ζητήματα, φαίνεται πως ήταν ικανή για να τα τινάξει όλα στον αέρα και να οδηγήσει τις διαπραγματεύσεις σε οριστικό ναυάγιο.

Σύμφωνα με τους κύκλους των ανθρώπων που κάθισαν στο τραπέζι, η διαφωνία αφορούσε τον τρόπο λειτουργίας του ομίλου καθώς η συμφωνία θα αφορούσε την εξαγορά τόσο της εφημερίδας, όσο και του ομώνυμου site.

Έτσι, μένει να φανεί αν οι ιδιοκτήτες του Action24, Δημήτρης Μπάκος και  Γιάννης Καϋμενάκης θα επαναπροσδιορίσουν τους στόχους τους.

Όλες οι ειδήσεις

Ο παράδεισος των κύριων: Στα χέρια του Χρήστου η περιουσία της Όλγας

Η Γη της Ελιάς: Σε κίνδυνο η ζωή του Λυκούργου-Αυτοί τον απειλούν!

Η Μάγισσα: Αυτή ήταν η πιο δύσκολη σκηνή