Οι απειλές που δέχεται ο Λυκούργος στη σειρά Η Γη της Ελιάς, τον ανησυχούν μεν, αλλά δεν τον εμποδίζουν από το να συνεχίσει τις έρευνες για τον δολοφόνο της άτυχης κοπέλας.

Στο μεταξύ, ο Ορέστης συνεχίζει να πολιορκεί τη Δήμητρα, η οποία όμως δεν ανταποκρίνεται, αποφασισμένη να μείνει μακριά του. Όταν ο Φίλιππος παίρνει άδεια από το στρατόπεδο και επιστρέφει στη Μάνη σύμφωνα με το 7ΜΕΡΕΣ TV, μαθαίνει ότι το θερμοκήπιό τους καταστράφηκε κι αρχίζει να φοβάται ότι η οικογένειά του έχει γίνει στόχος.

Η Βασιλική προσπαθεί να παραμένει αισιόδοξη, όμως ένας εφιάλτης με πρωταγωνιστή τον άντρα της την πανικοβάλει. Μετά το όνειρο που είδε με τη μητέρα της, φοβάται μήπως κι αυτό αποδειχθεί προφητικό και τρέμει πως ο Φίλιππος κινδυνεύει.

Μόλις ο Λυκούργος, εκμυστηρεύεται στη Χάιδω ότι δέχτηκε απειλές, το κακό τριτώνει! Τα σύννεφα συσσωρεύονται πάνω από το σπίτι των Στεφανέων και πολύ σύντομα οι φόβοι όλων θα γίνουν πράξη όταν ο Σωτήρης βλέπει τον Φίλιππο στο χωριό και βάζει σε εφαρμογή το σχέδιό του. Δεν ξέρει, όμως, ότι και ο ίδιος ο Φίλιππος είναι αποφασισμένος να απαντήσει σε όποιο χτύπημα δεχτεί. Η μανία της εκδίκησης έχει ήδη ξυπνήσει μέσα του και δεν έχει κανένα σκοπό να τον καταπνίξει!

Η Γη της Ελιάς: Αυτό είναι το τρέιλερ του MEGA

 

Όλες οι ειδήσεις

Σασμός: Ο Μαθιός συνέρχεται-Τι θα κάνουν με τον Αντρέα;

F1: Top 5 οδηγών και Top 10 στιγμών στο Ιαπωνικό GP

Η Γη της Ελιάς: Ο Ορέστης ανακαλύπτει μία νεκρή γυναίκα-Στο νοσοκομείο με καρδιακό επεισόδιο ο Δημοσθένης!