Πρωινό ΣΚΑΪ: Με νέο σχήμα παρουσιάζεται η πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ, «Σήμερα» καθώς ο Δημήτρης Οικονόμου υποδέχεται στη συμπαρουσίαση τους Άκη Παυλόπουλο και Ντόρα Κουτρουκόη.

Η εκπομπή του Γιώργου Αυτιά δεν είναι η μόνη που ξεκίνησε τις προετοιμασίες στο κανάλι για τη νέα σεζόν η οποία ξεκινάει σε λίγες μέρες.

Συγκεκριμένα για την εκπομπή Σήμερα, η οποία έκανε εξαιρετική πορεία την περασμένη χρονιά σημειώνοντας καλά νούμερα στην τηλεθέαση, η πρεμιέρα της έχει οριστεί για τις 29/8.

Με λίγες μέρες να έχουν απομείνει η νέα διάταξη της εκπομπής η οποία θα περιλαμβάνει για πρώτη φορά 3 παρουσιαστές αντί για έναν τα πράγματα τα οποία θα πρέπει να διευθετηθούν είναι πολλά.

Πρωινό ΣΚΑΪ: Ξεκινάνε τα δοκιμαστικά

Προκειμένου λοιπόν να βρίσκονται όλα έτοιμα για τη μεγάλη πρεμιέρα, τα δοκιμαστικά αναμένεται να ξεκινήσουν στις 22 Αυγούστου.

Οι 3 έμπειροι δημοσιογράφοι θα προσπαθήσουν έτσι λοιπόν να συντονιστούν μεταξύ τους αλλά και με τους συντελεστές της εκπομπής.

Ταυτόχρονα, λόγω των νέων δεδομένων στα σκαριά βρίσκεται μία ανασύνταξη και προσαρμογή του γενικότερου στησίματος της εκπομπής.

Λόγω του νέου αριθμού των παρουσιαστών οι σκηνοθετικές αλλαγές, η λογική των παραθύρων και η γενική παρουσίαση των θεμάτων ανακατασκευάζονται.

Ακόμη, και τα σκηνικά αναμένεται να έχουν αλλαγές σε σχέση με αυτά που βλέπαμε μέχρι πέρσι.

MediaΤιme – Όλα τα τελευταία νέα

ΚΛΕΙΔΩΣΕ! Αυτά θα αλλάξει ο Γιώργος Αυτιάς στην εκπομπή του

Αλλάζει ρότα ο Αλέξης Τσίπρας – Άνοιγμα στα κανάλια: «Μόνο έτσι θα είσαι ξανά πρωθυπουργός»

Πέτρος Πολυχρονίδης: Αυτή είναι η νέα του σύντροφος – Διακοπές μαζί με τα παιδιά του