Γιώργος Αυτιάς: Αντίστροφα έχει ξεκινήσει ο χρόνος για την έναρξη της νέας τηλεοπτικής σεζόν, με τα κανάλια να προετοιμάζονται με πυρετώδεις ρυθμούς και ο ΣΚΑΪ δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση.

Ένα από τα μεγάλα projects και της νέας περιόδου θα είναι αναμφισβήτητα και η εκπομπή του Γιώργου Αυτιά, η οποία και αναμένεται να έχει μεγάλες αλλαγές.

Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός παρουσιαστής της εκπομπής που σάρωσε την πρωινή ζώνη για την τηλεθέαση της περασμένη χρονιάς προανήγγειλε με δηλώσεις του ανατροπή των πάντων!

Όπως τόνισε, οι πολιτικοί που έρχονται ως καλεσμένοι στην εκπομπή του έχουν μαζί τους ραβασάκια, κάτι που θα αλλάξει και όλα θα γίνονται live, χωρίς παράθυρα και όλοι θα βρίσκονται ο ένας δίπλα στον άλλον.

Ακόμη, αποκάλυψε πως σκοπεύει να τα αλλάξει όλα, νέο σκηνικό, νέα πρόσωπα, νέες κάρτες… ακόμη και το τραπέζι που θα κάθονται οι καλεσμένοι του θα είναι νέο!

Θα υπάρχουν συνδέσεις αλλά με έναν γρήγορο και πιο παρεμβατικό τρόπο ενώ σημείωσε πως ότι δεν ανανεώνεται πεθαίνει και για αυτόν τον λόγο αποφάσισε να προχωρήσει με δική του απόφαση σε αυτές τις αλλαγές μετά από έντεκα χρόνια.

MediaΤιme – Όλα τα τελευταία νέα

Συντάξεις Σεπτεμβρίου: Τότε θα πληρωθούν, ποιο είναι το πλάνο

Αυτός είναι ο λόγος που ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης έχει μόνο επιτυχίες!

Πέτρος Πολυχρονίδης: Αυτή είναι η νέα του σύντροφος – Διακοπές μαζί με τα παιδιά του