Μουσικές βραδιές Το «Chart Show – Your Countdown» ξεκινά στον Alpha και πλάι στη Δέσποινα Βανδή θα κάθονται οι experts της μουσικής σκηνής που θα μας βοηθούν να θυμόμαστε τα  καλύτερα τραγούδια και αυτά που άφησαν εποχή. Ο διευθύνων σύμβουλος και συνιδρυτής της Panik Records Γιώργος Αρσενάκος είναι γνώστης και λάτρης της μουσικής και βρίσκεται πίσω από την επιτυχημένη καριέρα δεκάδων τραγουδιστών. Την παρέα συμπληρώνει ο εμπνευστής και δημιουργός του αρχείου της Ελληνικής Δισκογραφίας Πέτρος Δραγουμάνος, που θα καταρτίζει τη λίστα κατάταξης των τραγουδιών. Κάθε Σάββατο (21.00) παρουσιάζεται ένα ΤΟΡ 30 με αγαπημένα τραγούδια και οι καλεσμένοι αποκαλύπτουν ποιες ιστορίες κρύβονται πίσω από τους στίχους και ποια συναισθήματα τους ξυπνούν οι μελωδίες.

Έχει περάσει πάνω από μία δεκαετία από τότε που η Ναταλία Γερμανού παρουσίαζε το «Chart Show» στον ΑLΡΗΑ. Με αυτή την εκπομπή η παρουσιάστρια γέμιζε τα τηλεοπτικά μας βράδια με παρέες από το καλλιτεχνικό στερέωμα. Πολλές φορές μάλιστα οι παρέες ήταν έτοιμες για αποκαλύψεις και πολύ τραγούδι. Τώρα το ψυχαγωγικό πρόγραμμα αναβιώνει στο κανάλι της Κάντζας και η σκυτάλη περνά στη Δέσποινα Βανδή. Μάλιστα η τελευταία  με το πέρασμα των… ετών, κάνει καριέρα παρουσιάστριας και πολύ της πάει. Την είδαμε ως κριτή στο J2US! Ωστόσο, μπορεί το λαμπερό σόου να τελείωσε αλλά η  Δέσποινα Βανδή δε θα μείνει έτσι.

Η Δέσποινα Βανδή μίλησε στην εκπομπή Happy Day και αποκάλυψε πως επικοινώνησε με την προκάτοχό της Ναταλία Γερμανού για να τις δώσει τις… ευλογίες της!

«Έχω την αγωνία μου, δεν το κρύβω αλλά, είμαι χαρούμενη. H σχέση που αποκτώ με τον κόσμο μέσα από την τηλεόραση είναι πάρα πολύ όμορφη όλα αυτά τα χρόνια. Μου αρέσει. Για το Charh Show εννοείται το συζήτησα με τη Ναταλία, την πήρα για να μου δώσει τις ευλογίες της και της είπα “της ευλογίες σας πάτερ μου”. Πολύ απλά μου είπε ότι είναι ένα μουσικό show και είμαι στα χωράφια μου, να είμαι χαμογελαστή, ευγενική και χαρούμενη», είπε η Δέσποινα Βανδή.