Ξινό του βγήκε το κεράσι του Αργύρη στο Power of Love, και ακόμα πιο… ξινή η βαρκάδα! Ο Βόσπορος ακόμα θα θυμάται τα όσα έγιναν στο ριάλιτι του ΣΚΑΪ την ώρα που Αργύρης και Νίκη έκαναν τη βαρκάδα τους. Ωστόσο, αυτό που έκανε ο παίκτης ήταν τελικά το… κερασάκι στην τούρτα αφού η Νίκη δεν μπορεί να το ξεπεράσει!

 

Κι ενώ τα δύο παιδιά μιλούσαν κατά τη διάρκεια της ρομαντικής εξόδου,  ο παίκτης έκανε αυτό που δεν έπρεπε να κάνει κι εκείνη φυσικά, δεν το πέρασε στο… ντούκου!

Συγκεκριμένα ο Αργύρης έτρωγε ένα κεράσι την ώρα που συζητούσε με την Νίκη και δίχως να το σκεφτεί ιδιαίτερα το πέταξε με μιας πίσω στη θάλασσα. «Γιατί; Γιατί; Δεν έχω χειρότερο» αναφώνησε η μελαχρινή παίκτρια του και εκείνος χαμογέλασε αρχικά αφού μάλλον το πέρασε για αστείο!

«Αλήθεια σου λέω, δεν έχω χειρότερο! Δεν μπορώ τους ανθρώπους που πετάνε πράγματα στη θάλασσα. Δηλαδή άλλη μια φορά και θα σε ρίξω στη θάλασσα να πας να το φέρεις» σημείωσε χαρακτηριστικά η Νίκη με τον Αργύρη να επιχειρεί να δικαιολογηθεί τονίζοντας τα εξής. «Αυτό σε δυο μέρες δεν θα υπάρχει».

Power of Love: Δείτε το απόσπασμα