Μετά την απόφαση του ΣΚΑΪ να βγει η καρέκλα της Φαίης Σκορδά κενή λόγω της απουσίας της για την κηδεία του πατέρα της, έχει ξεσπάσει πόλεμος στην τηλεόραση!

Οι περισσότεροι παρουσιαστές τηλεοπτικών εκπομπών, κατέκριναν το συγκεκριμένο γεγονός, ενώ ο δημοσιογράφος και μέλος του πάνελ της εκπομπής, Fay’s Time, Λάμπρος Κωνσταντάρας, βγήκε και είπε στη χτεσινή (31/1) εκπομπή, ότι καλό είναι να μην ανοίγονται έριδες και διχόνοιες για μία καρέκλα, ένα πένθος και μία εκπομπή που βγήκε στον αέρα.

Το θέμα συνεχίστηκε και σήμερα στην εκπομπή Super Κατερίνα του ALPHA με την Κατερίνα Καινούργιου να ξεσπά κατά του δημοσιογράφου λέγοντας τα εξής:

«Μιλάει ο άνθρωπος που ανοίγει καθημερινά έριδες και διχόνοιες. Συγνώμη, παιδιά, που το λέω αλλά δεν τον έχω σε καμία υπόληψη τον Λάμπρο Κωνσταντάρα. Ενώ τους άλλους συνεργάτες τους εκτιμώ πάρα πολύ, τα υπόλοιπα παιδιά δεν μου έχουν κάνει τίποτα… ξέρω ότι του δίνω αξία αλλά θέλω να πω δύο πράγματα», είπε η παρουσιάστρια.

«Ίσως σε όλο αυτό που είχε γίνει με τη Φαίη και είχα ενοχληθεί έχει πολύ μεγάλο μερίδιο ευθύνης ο συγκεκριμένος. Ένας άνθρωπος που μιλάει με χυδαία λόγια για τους άλλους, για μένα έχει μιλήσει με τα χειρότερα, ενώ μέχρι πέρσι μου έστελνε κάτι αποθεωτικά μηνύματα», συμπλήρωσε.

«Δεν τον έχω σε καμία υπόληψη, δεν θέλω να μιλάω για τον Λάμπρο Κωνσταντάρα. Θεωρώ ότι είναι και λίγος, της αξίζει της Φαίης ένας πολύ καλύτερος στην ομάδα της. Η γνώμη μου είναι αυτή… για αυτό το άτομο δεν θέλω να μιλάω.»

«Ξέρεις τι έχει πει για μένα; Τι έχει υπονοήσει; Με έχει χτυπήσει κάτω από τη ζώνη και την άποψή μου θα τη λέω»,απάντησε η Κατερίνα Καινούργιου στον Ανδρέα Μικρούτσικο όταν ο ίδιος δε φάνηκε να είναι σύμφωνος με τα λεγόμενά της.

 

Πόλεμος στην τηλεόραση: Δείτε το απόσπασμα