Πολύς λόγος έχει γίνει για το γεγονός ότι ο ΣΚΑΪ επέλεξε να βγει η εκπομπή Fays Time την ώρα που η παρουσιάστρια, Φαίη Σκορδά, έμαθε ότι έφυγε από τη ζωή ο πατέρας της.

Η Διευθύντρια Μάρκετινγκ και επικοινωνίας του Ομίλου μίλησε στο You weekly για τα όσα έχουν ειπωθεί ενώ φρόντισε να σχολιάσει κυρίως την Κατερίνα Καινούργιου και τα όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή της.

«Πόση λάσπη να ρίξουν σε έναν σταθμό; Σύσσωμος ο ΣΚΑΙ και ο καθένας μας προσωπικά ήμασταν δίπλα στην Φαίη από την πρώτη στιγμή και σεβαστήκαμε τις δύσκολες ώρες που περνάει. Κρίναμε ότι εάν βάζαμε κάποιον άλλον στην καρέκλα της θα ήταν χειρότερο, για αυτό και την αφήσαμε άδεια» ήταν οι πρώτες δηλώσεις της Άλκηστις Μαραγκουδάκη που μεταξύ άλλων είπε:

«Θα ήμασταν απάνθρωποι εάν δεν πήγαινε κανείς από εμάς στην κηδεία και δεν ήμασταν στο πένθος κοντά της. Εγώ προσωπικά ήμουνα μαζί της από την πρώτη στιγμή όταν έμαθε για την απώλεια του μπαμπά της. Δεν τέθηκε ποτέ θέμα από την πλευρά της Φαίης να μην γίνει η εκπομπή της. Το“Fay’ s time” έχει και άλλα πρόσωπα στο πάνελ της, δεν είναι όπως π.χ ήταν η εκπομπή του Μουτσινά που έκανε μόνος του stand up comedy. Από την μια πλευρά σεβόμαστε και συμπαραστεκόμαστε απόλυτα και ανθρώπινα στο πένθος της όσο καλύτερα μπορούμε, από την άλλη όμως πλευρά ο ΣΚΑΙ – όπως και κάθε κανάλι – είναι ένας ζωντανός οργανισμός και μια επιχείρηση. Τα υπόλοιπα που ακούω να λέγονται είναι για το θεαθήναι.

Η Φαίη υπάρχει πιθανότητα να μην επιστρέψει στην εκπομπή της ούτε αύριο, ούτε μεθαύριο. Τι θα πούμε στους διαφημιζόμενους που έχουν πληρώσει για την εκπομπή της Φαίης Σκορδά; Εάν π.χ πάθαινε κάτι η Καινούργιου – δανείζομαι το όνομα – και απουσίαζε δεν θα έβγαινε η εκπομπή της με τον Γκουντάρα και τον Μικρούτσικο; Μην λένε ότι τους κατέβει στο κεφάλι… Προσπαθούν να δημιουργήσουν θέμα εκεί που δεν υπάρχει. Σύσσωμος ο ΣΚΑΪ και όλοι μας προσωπικά ήμασταν δίπλα στην Φαίη από την πρώτη στιγμή, σεβαστήκαμε απόλυτα τις δύσκολες ώρες που περνάει, και κρίναμε ότι εάν βάζαμε κάποιον στην καρέκλα της θα ήταν ακόμα χειρότερο για αυτό και την αφήσαμε άδεια».

 

Φαίη Σκορδά: Πώς σχολίασε την καρέκλα, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας