Το τηλεπαιχνίδι γνώσεων «Ποιος Θέλει να γίνει εκατομμυριούχος», υστερα από 16 χρόνια, επέστρεψε στην ελληνική τηλεόραση και στη συχνότητα του ΑΝΤ1, με παρουσιαστή τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Το παιχνίδι σημειώνει υψηλά ποσοστά τηλεθέασης σε καθημερινή βάση και γι’ αυτόν τον λόγο οι υπεύθυνοι του σταθμού ενέκριναν δεύτερο κύκλο επεισοδίων. Σύμφωνα με τον πρώτο προγραμματισμό, το τηλεπαιχνίδι γνώσεων πρόκειται να ξεκινήσει εκ νέου την καθημερινή προβολή του τον προσεχή Σεπτέμβριο, στις 20.00, ενώ τον Νοέμβριο Θα παραδώσει τη σκυτάλη στην ψυχαγωγική εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα», με τον Αντώνη Κανάκη και την παρέα του.

Από εκεί και πέρα, έχουν ακουστεί και γραφτεί πολλά και διάφορα σενάρια σχετικά με το μέλλον του «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος». Σύμφωνα με  πληροφορίες το επικρατέστερο σενάριο είναι το τηλεπαιχνίδι γνώσεων να μετακινηθεί στο πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου και μάλιστα στην prime time ζώνη. Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι οι νέοι παίκτες μπορούν να διεκδικήσουν το μεγάλο χρηματικό έπαθλο, αρκεί να δώσουν σωστές απαντήσεις. 15 ερωτήσεις, 3 βοήθειες, 2 μαξιλαράκια και η αγωνία χτυπάει κόκκινο. ‘Αραγε, αρκεί μόνο η γνώση ή θέλει και τυχη;

Πριν μερικές εβδομάδες η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» συνάντησε τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, με τον παρουσιαστή να μιλάει για το τηλεοπτικό μέλλον.

“Δεν έχω κάνει συζητήσεις για του χρόνου. Θα ήθελα να συνεχίσει ο “Εκατομμυριούχος”. Εδώ έκανα πως και πως για να βγει και με ρωτάς αν θα ήθελα. Δεν με ενδιαφέρει τι ώρα θα βάλει την εκπομπή μου το κανάλι. Είμαι ένας παρουσιαστής, ένας επαγγελματίας” είπε αρχικά και πρόσθεσε:”Κάποτε, 27 χρονών με έβαλαν απέναντι από την Ελένη Μενεγάκη. Τώρα με βάζουν απέναντι από το Survivor και το MasterChef. Δεν παραπονέθηκα ποτέ για το τι ώρα θα παίζει η εκπομπή. Δεν είναι η δουλειά μου. Δεν έχω να αποδείξω κάτι, κάνοντας νούμερα. Δεν γίνεται να το παίζω προστατευμένος παρουσιαστής, ή θα πολεμήσεις ή δεν θα πολεμήσεις”.