Τι θα γίνει ο «Εκατομμυριούχος» αν επιστρέψουν οι «Ράδιο αρβύλα» στη ζώνη των 20:00; Στην τελική απόφαση για το μέλλον του επιτυχημένου τηλεπαιχνιδιού καταλήγει ο ΑΝΤ1 με στόχο να λύσει τον «γρίφο» με τις δύο επιτυχημένες εκπομπές. Παρότι αρχικά η σκέψη από την πλευρό του ΑΝΤΙ ήταν να «ξεκουράσει» τον «Εκατομμυριούχο» για μερικούς μήνες σταματώντας τη μετάδοσή του, τα συνεχή ρεκόρ τηλεθέασης (έφτασε το 29%) που «σπάει» το δημοφιλές τηλεπαιχνίδι, έφεραν την ανατροπή.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο ΑΝΤ 1 αποφάσισε να διατηρήσει το «Ποιος Θέλει να γίνει εκατομμυριούχος» στον αέρα καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν, μεταφέροντάς το στο πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου. Το κανάλι προχώρησε ήδη στην ανανέωση της συμφωνίας για τον «Εκατομμυριούχο» κλείνοντας επιπλέον 100 επεισόδια. Την ίδιο στιγμή, στο τραπέζι πέφτει και νέα ενισχυμένη πρόταση από την εταιρεία παραγωγής εβδομαδιαία εκδοχή του τηλεπαιχνιδιού με τίτλο Sυper εκατομμυριούχος» που Θα τριπλασιάζει το έπαθλο στα 300.000 ευρώ.

Η πρόταση αυτή εξετάζεται από τον ΑΝΤΙ, με δύο σενάρια να βρίσκονται στο τραπέζι. Το τηλεπαιχνίδι Θα μεταφερθεί τον Νοέμβριο τα Σαββατοκύριακα στις 20:00 με κανονικό επεισόδιο, ενώ εξετάζεται το ενδεχόμενο να βγουν και καινούρια επεισόδια του «Sυper εκατομμυριούχου» στην prίme time του Σαββατοκύριακου ως special event.

Πριν μερικές εβδομάδες η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» συνάντησε τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, με τον παρουσιαστή να μιλάει για το τηλεοπτικό μέλλον.

“Δεν έχω κάνει συζητήσεις για του χρόνου. Θα ήθελα να συνεχίσει ο “Εκατομμυριούχος”. Εδώ έκανα πως και πως για να βγει και με ρωτάς αν θα ήθελα. Δεν με ενδιαφέρει τι ώρα θα βάλει την εκπομπή μου το κανάλι. Είμαι ένας παρουσιαστής, ένας επαγγελματίας” είπε αρχικά και πρόσθεσε:”Κάποτε, 27 χρονών με έβαλαν απέναντι από την Ελένη Μενεγάκη. Τώρα με βάζουν απέναντι από το Survivor και το MasterChef. Δεν παραπονέθηκα ποτέ για το τι ώρα θα παίζει η εκπομπή. Δεν είναι η δουλειά μου. Δεν έχω να αποδείξω κάτι, κάνοντας νούμερα. Δεν γίνεται να το παίζω προστατευμένος παρουσιαστής, ή θα πολεμήσεις ή δεν θα πολεμήσεις”.