Το παιχνίδι με τον Μάρκο Σεφερλή και την Έλενα Τσαβαλιά, το «Family Game» επιστρέφει από το Σάββατο 22/10 στους τηλεοπτικούς δέκτες του ΑΝΤ1 και εμείς ακόμα απορούμε ποιος συνεχίζει να διασκεδάζει με αυτό το παλιό και μάλλον χοντροκομμένο χιούμορ που χαρακτηρίζει τον ηθοποιό και παρουσιαστή.

Ακόμα φέρνουμε στη μνήμη μας το Super Mammy, άλλωστε δεν πάει και πολύς καιρός από τότε που προβλήθηκε, και τον ντόρο που ξεσήκωσε. Προφανώς και ήταν μία παρωδία των 00’s, με σεξιστικό χιούμορ άνευ λόγου και αιτίας, που απλά… απόνερα σήκωνε στην ήδη κυματισμένη ελληνική τηλεόραση.

Ο αγαπητός Μάρκος, που όλοι οφείλουμε να παραδεχτούμε ότι γεμίζει θέατρα όποτε και αν αποφασίσει να παίξει, χειμώνα ή καλοκαίρι, διαθέτει ένα χιούμορ πεπερασμένο. Πλέον το stand up comedy που υπηρετεί,  δεν προσφέρει γέλιο. 

Ωστόσο, δεν πρέπει να μην του χρεώσουμε το γεγονός ότι και τα βίντεο του στο You Tube έχουν εκατοντάδες χιλιάδες views ενώ ο ίδιος έχει ή εχθρούς ή απόλυτα πιστούς ακολούθους που δεν χάνουν να τον στηρίζουν!

Η μερίδα του κόσμου που βρίσκεται στο πλευρό του και τον αγαπάει, αν μη τι άλλο είναι τεράστια αλλά δε μοιάζουν να κάνουν ντόρο αφού αυτοί που δεν πολυτρελαίνονται με αυτό που υπηρετεί, έχουν βήμα στην τηλεόραση αλλά και στο… διαδίκτυο.

Υπάρχει όμως ένα βασικό ερώτημα ή ενδεχομένως απορία που δύσκολα θα απαντηθεί. Πώς ο ΑΝΤ1, ένα τεράστιο κανάλι, δίνει στον Μάρκο πάντα, «λευκή επιταγή»; Αποτελεί ανέκδοτο, μία με αυτόν και μία με την Λίτσα Πατέρα, που ποτέ δε μάθαμε πόσο δυνατό μέσον είχε και παρέμεινε τόσα χρόνια στο ίδιο κανάλι!

Φέρνουν κόσμο; Φέρνουν χρήμα; Όπως και να έχει, ο Σεφερλής είναι μία κατηγορία μόνος του!

Το παιχνίδι με τον Μάρκο Σεφερλή

Όλες οι ειδήσεις

Eurovision: Ανατροπή με τον παρουσιαστή-«Όχι» από τον Φώτη Σεργουλόπουλο

Ολυμπιακός: Στον αέρα δύο παίκτες – Βλέπουν την έξοδο – Πρόβλημα η Νότιγχαμ

Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα: Έξαλλη η Καίτη με τον Ηλία-Μπλεξίματα με γιατρούς ο Μπάμπης