Ο Μάρκος Σεφερλής θα συνεχίσει να βρίσκεται στην τηλεόραση και φέτος μέσω του ΑΝΤ1 παρουσιάζοντας για άλλη μία χρονιά ένα διασκεδαστικό τηλεπαιχνίδι μετά το «5χ5».

O Σεφερλής θα βρίσκεται στην παρουσίαση του νέου οικογενειακού παιχνιδιού του ΑΝΤ1 με όνομα «Family game night» ενώ στο πλάι του ως συμπαρουσιάστρια θα έχει και τη γυναίκα του Έλενα Τσαβαλιά.

Η είδηση ότι το ζευγάρι αναλαμβάνει το νέο ψυχαγωγικό πρόγραμμα του καναλιού είναι γνωστή εδώ και αρκετό καιρό με την απορία και εμείς σας έχουμε ήδη γράψει πως ο ΑΝΤ1 κατέληξε στην επιλογή του διδύμου Σεφερλής-Τσαβαλιά.

Με την επιτυχία του Ρουκ Ζουκ να λειτουργεί ως πρότυπο για τα προγράμματα ψυχαγωγίας του καναλιού, ο ΑΝΤ1 στοχεύει και πάλι στο οικογενειακό κοινό.

Το Family game night θα περιλαμβάνει παιχνίδια στα οποία θα διαγωνίζονται οικογένειες περιλαμβανομένου και των μικρών παιδιών σχολικής ηλικίας. Οι οικογένειες θα καλούνται να διαγωνιστούν σε γνωστά επιτραπέζια παιχνίδια σε μία… τεράστα εκδοχή τους προκαλώντας άφθονο γέλιο.

Ο Μάρκος Σεφερλής θεωρήθηκε ο κατάλληλος για να προσθέσει το χιούμορ που χρειάζεται το παιχνίδι ενώ το γεγονός ότι θα συμπαρουσιάζει μαζί με τη γυναίκα του ενισχύει το οικογενειακό κλίμα.

Όπως έχει γίνει γνωστό, οι προετοιμασίες έχουν αρχίσει για το σόου. Συγκεκριμένα η κατασκευή του σκηνικού έχει αρχίσει έτσι ώστε να είναι όλα έτοιμα για την πρεμιέρα.

Όσο για το πότε είναι προγραμματισμένη η πρεμιέρα; Όλα δείχνουν ότι το οικογενειακό σόου θα βγει στον αέρα για πρώτη φορά στα τέλη του Οκτωβρίου.

Όλες οι ειδήσεις 

Το Πρωινό: Τέλος η Δούκισσα Νομικού-Αυτή είναι η ανακοίνωση του ΑΝΤ1- Την διώχνουν από τον σταθμό;

Ελένη Μενεγάκη: Καλεσμένη σε εκπομπή έκπληξη

Άγρια Γη επόμενα επεισόδια: Ο Άρης απειλεί Ελπίδα και Όλγα – Ο Στέφανος ζητά από την Όλγα να διώξει τον Άρη