Η τηλεοπτική σεζόν τελείωσε, τα κανάλια έχουν ήδη κλείσει, σχεδόν τουλάχιστον, τις επόμενες εκπομπές, σόου και σίριαλ και όλοι περιμένουν τη «διαφημιστική πίτα» που πόσους βέβαια μπορεί να χορτάσει και αυτή;

Η αλήθεια είναι ότι δε φτάνει για όλους. Γι αυτόν ακριβώς το λόγο πολλοί από τους διαφημιστές κρατούν μικρό «καλάθι» για να μην την πατήσουν όπως την περασμένη τηλεοπτική σεζόν.

Ποιοι όμως βρέθηκαν από την πλευρά του χαμένου και ποιοι από του κερδισμένου;

Το «Φωs στο τούνελ» με την Αγγελική Νικολούλη στο MEGA, έχονταs δυστυχώs ως σύμμαχο την επικαιρότητα, σημείωσε υψηλά ποσοστά. Δυνατή ήταν η τηλεοπτική εμφάνιση του «Ράδιο Αρβύλα» και του «Βινυλίου» στον ΑΝΤ 1. Επιτυχημένη η σεζόν και για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου με το «The 2night show» αλλά και για τον Νίκο Χατζηνικολάου στο «Ενώπιοs ενωπίω».

Στιs ταξιδιωτικέs εκπομπέs, οι «Εικόνεs» στο ΟΡΕΝ καθήλωσαν του τηλεθεατέs με τα μαγευτικά τοπία που παρουσίαζε ο Τάσοs Δούσηs, ενώ συμπαθητικά κινήθηκε και το «Ηappy traveller» με τον Ευτύχη Μπλέτσα στον ΣΚΑΪ. Ο Άκηs Πετρετζίκηs με το «Kitchen Lab» στον ALPHA είχε πολύ καλή πορεία.

Το Σαββατοκύριακο ο Νίκοs Μάνεσηs στον ALPHA με την εκπομπή του «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση» κέρδισε τη μάχη της τηλεθέασηs για μια ακόμη σεζόν, όπως και Φαίη Μαυραγάνη με το «Τώρα ό,τι συμβαίνει» στο ΟΡΕΝ την οποία από του χρόνου θα τη βλέπουμε στον ΑΝΤ 1. Σε πολύ καλά επίπεδα κινήθηκε η εκπομπή «Καλημέρα» με τον Γιώργο Αυτιά αλλά και το «MEGA Σαββοτοκύριακο με τον Ντίνο Σιωμόπουλο και την Στέλλα Γκαντώνα.

Τηλεοπτική σεζόν: Οι ΧΑΜΕΝΟΙ

Το «Μουσικό κουτί» στην ΕΡΤ 1 με τους Νίκο Πορτοκάλογλου και τη Ρένα Μόρφη είχε δυνατέs στιγμέs αλλά χαμηλά ποσοστά. Δεν ενθουσίασε το ίδιο η εκπομπή «Δυνατά» με τον Κωστή Μαραβέγια. Η παραγωγή «Ενα τραγούδι ακόμα» στο ΟΡΕΝ με τον Γιώργο Θεοφάνουs δεν είχε καλά νούμερα. Η πιο late εκπομπή «Night out» με τον θεοχάρη Ιωαννίδη δεν πέτυχε, όπωs και η εκπομπή δημοπρασιών «Cash or trash» με τη Δέσποινα Μοιραράκη. Στον ALPHA η «Αυτοψία» με τον Αντώνη Σρόιτερ και στο MEGA οι «MEGA Ιστορίεs» με τη Δώρα Αναγνωστοπούλου και η «Μεγάλη εικόνα» με τη Νίκη Λυμπεράκη δεν είχαν δυνατέs στιγμέs.