Η Μαρία Ηλιάκη δεν είναι πια σε καραντίνα λόγω του κορονοϊού. Τον ξεπέρασε τόσο εκείνη όσο και η κόρη της. Η αγαπημένη παρουσιάστρια θέλησε να μιλήσει στη διαδικτυακτή της παρέα. Έτσι, είπε μέσα από τα stories της: «Βγήκα έξω σήμερα, δεν θυμάμαι έχω χάσει τις μέρες, δεν ξέρω πόσες ήμουν σπίτι με τον covid αγκαλιά. Περίεργη φασούλα, ύπουλο πράγμα, δεν είμαι η Μαρία που ήμουν, οργανικά, νιώθω μια τεράστια κόπωση. Στο μεταξύ χθες βγήκα λίγο να περπατήσω. Δεν αναγνώριζα τον εαυτό μου. Μου είπε και η γιατρός να προσέχω και να μην ξεκινήσω απότομα γυμναστική. Επίσης είπε να συνεχίσω να παίρνω τις βιταμίνες μου και όλα καλά αυτά».

Στο μεταξύ πριν δύο εβδομάδες η Μαρία Ηλιάκη κόλλησε κορονοϊό. Και αυτό την ανάγκασε να διακόψει τις εμφανίσεις της στην εκπομπή «Τι λες τώρα».

Όμως σήμερα επέστρεψε στο πλατό της εκπομπής της στο Mega και οι συνεργάτες της την καλωσόρισαν ξανά πίσω. Η ίδια δήλωσε: «Είμαστε όλοι καλά, οικογενειακώς. Όλα είναι καλά! Χρειάζεται πολλή προσοχή. Εγώ πρόσεχα πολύ και την πάτησα, άρα χρειάζεται περισσότερη προσοχή», είπε η Μαρία Ηλιάκη.

Η παρουσιάστρια και μανούλα Μαρία Ηλιάκη σε καραντίνα

Τι είχε πει για το μωρό που νοσούσε.

«Το νινί μου είναι και αυτό με Covid. Εγώ σας το είχα πει για τις πέντε μέρες, μην το πιστεύετε. Δεν με ακούσατε. και σήμερα θετική, 7η ημέρα. Την Δευτέρα βγήκε θετικό και το μωρό. Οπότε εδώ παρέα και οι δύο θετικές. Ο πυρετός έπεσε και στην μπέμπα. Όλοι λίγο καλύτερα. Το μωρό δεν έχει έντονα συμπτώματα, ευτυχώς. Όμως δεν παύει να είναι θετική και αυτό είναι ανησυχητικό.  Όμως  το λέω για την ψυχολογία μου». Αυτά είπε η Μαρία Ηλιάκη στον αέρα του «Τι λες τώρα!».