Ο Θοδωρής Θεοδωρακόπουλος μας συστήθηκε τηλεοπτικά τη φετινή σεζόν υποδυόμενος τον μυστηριώδη κι επικίνδυνο Ιάσονα Αλεξάνδρου, γιο του Αλέκου Χατζή στη δραματική αστυνομική σειρά «Παγιδευμένοι» του ΑΝΤ1 και με την ερμηνεία του κέντρισε το ενδιαφέρον μας.

Όπως ανέφερε μεταξύ άλλων ο ίδιος στο tv-24:

Μόνο όταν ο Ιάσονας πετυχαίνει τον στόχο του, μια σπίθα στο βλέμμα του δείχνει ότι κυλάει αίμα στις φλέβες του. Και ο στόχος του είναι ο Δημήτρης. Γιατί;

– «Ακριβώς, δεν εμφανίζει ποτέ πώς αισθάνεται, μόνο υπάρχουν νύξεις συναισθημάτων ορισμένες στιγμές, συνήθως όταν βρίσκεται μόνος. Σεναριακά από όσα γνωρίζουμε ήδη, ο Ιάσονας θέλει να κερδίσει την Αννα.

Παρότι εκείνη εμφανίζεται διστακτική στην αρχή, καταφέρνει με κάποιο τρόπο να την πάρει με το μέρος του. Συντρέχουν διάφοροι λόγοι που τον οδηγούν σε αυτό. Σίγουρα για εκείνον ο δυναμισμός της και η ικανότητά της στη δουλειά είναι στοιχεία σαγηνευτικά.

Από την άλλη, ο Ιάσονας χρειάζεται ακόμα τον πατέρα του τον Χατζή. Θα λέγαμε πως χωρίς εκείνον δεν υπάρχει πρόσβαση στο σύστημα. Ο Δημήτρης έχει σταθεί τρομακτικό εμπόδιο στα σχέδιά του».

– Ποιος είναι ακριβώς ο σκοπός του; 

– «Νομίζω μοιράστηκα ό,τι μπορούσα για τη σχέση Ιάσονα – Δημήτρη. Δεν θα χρειαστεί να περιμένουμε πάντως πολύ για να έχου- με νέα δεδομένα. Ηδη, στα επεισόδια που έρχονται αποκαλύπτονται πολλά».

– Πλέον τον φοβάται ακόμη και ο ίδιος του ο πατέρας, ο Αλέκος Χατζής και συνεργάζεται με την Άννα για να τον σταματήσουν. Εκείνος θα το αντιληφθεί;

– «Ναι, ενδεχομένως καθυστερημένα. Παρ’ όλα αυτά, θα εκμεταλλευτεί το γεγονός ότι η Άννα και ο Χατζής θεωρούν πως εκείνος δεν γνωρίζει κάτι για τη συνεργασία τους».

– Οι δυο τους μαθαίνουν ένα σκοτεινό μυστικό του Ιάσονα, ότι δεν είναι αυτός που λέει. Θα σταθεί αρκετό για να αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για εκείνον;

– «Αννα και Χατζής θα σταθούν μεγάλο εμπό- νας. Ο Αλέκος ξέρει πια με βεβαιότητα ότι ο Ιάσονας δεν είναι γιος του. Έχει συνδέσει τα στοιχεία βρίσκοντας την αλήθεια πίσω από το πρόσωπο του “νόθου” γιου του».

– Στο σημείο που βρίσκεται η ιστορία έχει αρχίσει να νιώθει ότι πλέον οι κατα- στάσεις εκεί που έχουν οδηγηθεί δεν είναι με το μέρος του;

«Ναι, οι καταστάσεις δεν ευνοούν τον Ιάσονα. Παρ’ όλα αυτά, εκείνος θα προ- σπαθήσει να τελειώσει ό,τι ξεκίνησε. Ακόμη η ιστορία μας δεν έχει φτάσει στο τέλος της, υπάρχει χώρος δύο μεριές».

– Υπάρχει κάποιος λόγος που κάνει τον Ιάσονα να δρα κατ’ αυτόν τον τρόπο ή είναι απλά ψυχοπαθής; 

– «Πάντα συντρέχει κάποιος λόγος. Έτσι και στην περίπτω μου όπως ο Ιάσονας. Σε ένα ση ενός ιδιοψυχοσικού στό- από τα τελευταία επεισόδια, οπότε δεν θα υπάρχει χώρος για υπεκφυγές, θα μιλήσει στον Χατζή για το παρελθόν του».

Όλες οι ειδήσεις

Ο παράδεισος των κυριών: Αυτό είναι το τέλος Σύρμως και Θωμά

Το προξενιό της Ιουλίας: Αυτές σφάζουν τον Προβιό – Ο Επιφάνειος το παίρνει πάνω του

Η γη της ελιάς: Ηθοποιός που είχε πάει στο Survivor μπαίνει στη σειρά