Ο παράδεισος των κυριών: Δεν είναι από τους καλλιτέχνες που φλερτάρουν με τη δημοσιότητα καθώς το ζητούμενό του είναι η κάθε του συνεργασία να αποτελεί για εκείνον πεδίο έμπνευσης και δημιουργίας.

Ο λόγος για τον Σωτήρη Ταχτσόγλου, τον οποίο παρακολουθούμε καθημερινά στη σειρά του ALPHA να υποδύεται τον θωμά, έναν λαϊκό άνθρωπο με καλή καρδιά, που διεκδικεί τη συντροφικότητα και καταφέρνει τελικά να πείσει την αγαπημένη του Σύρμω να συμπορευτούν στη ζωή.

Όσα ανέφερε μεταξύ άλλων στο tv24: 

– Ο Θωμάς όμως είναι πολύ καλός και στέκεται στη Σύρμω κερί αναμμένο και πάντα δίπλα της σε ό,τι τον χρειάζεται.

– «Αυτή η σχέση μού θυμίζει έντονα εκείνη της παράστασης “Ο αγαπητικός της βοσκοπού λας ” την οποία και έχω παίξει. Ενας νεαρός τσέλιγκας ήταν ερωτευμένος από παιδί με μια κοπέλα, αλλά τα έφερε έτσι η ζωή και δεν πορεύτηκαν μαζί.

Εκείνος δεν παντρεύτηκε καμία άλλη. Οταν ξανασυντή- θηκαν μετά από χρόνια ξαναφούντωσε ο έρωτάς τους. Έτσι κι ο Θωμάς αγάπησε τη Σύρμω και τώρα ήρθε η ώρα να χαρούν τη ζωή τους μαζί».

– Πάντως η Σύρμω άργησε να το καταλά- βει. Τα παιδιά της είχαν υποψιαστεί τα αισθήματα του Θωμά πιο νωρίς.

Η Σύρμω είχε πολλά στο μυαλό της. Ο πιο ανασταλτικός όμως παράγοντας ήταν η αμηχανία της γιατί δεν ήξερε πώς να το χειριστεί. Όλο αυτό είναι κόντρα στις αντιλήψεις της και στο πώς μεγάλωσε. Μου θυμίζει πολύ τη γιαγιά μου. Ο παππούς μου πέθανε στον εμφύλιο.

Ήταν 35 ετών και εκείνη 30 όταν έμεινε χήρα και δεν έβγαλε ποτέ τα μαύρα. Και η Σύρμω έπρεπε να μεγαλώσει τρία παιδιά σε μια ανδροκρατούμενη κοινωνία και να τα προστατεύσει από τη ζούγκλα της Αθήνας.

Η προσκόλλησή της ήταν στο ότι θεωρούσε πως δεν δικαιούται πλέον να έχει προσωπική ζωή και ότι πρέπει να κοιτάζει μόνο τα παιδιά της. Αφού τα τακτοποιεί όμως όλα και ο Με μάς και η Ζαχαρούλα παντρεύονται, πλέον νιώθει ότι έχει κάνει το χρέος της.

Εδώ να πω ότι η Γιούλη Τσακαράκη είναι φοβερή ηθοποιός. Την έχω δει και στο θέατρο πόσο μέσα μπαίνει στους ρόλους της και τη θαυμάζω. Είναι και υπέροχος άνθρωπος».

– Θα τους δούμε να παντρεύονται;

«Θα δούμε τα παιδιά της να παντρεύονται και θα εννοηθεί ότι θα παντρευτούν κι εκείνοι εν καιρώ. Η ιστορία έχει happy end για τη Σύρμω τον Θωμά και όλη την παρέα του καφενείου, όχι όμως και για τους υπόλοιπους χαρακτήρες της σειράς».

Όλες οι ειδήσεις

Το προξενιό της Ιουλίας: Αυτές σφάζουν τον Προβιό – Ο Επιφάνειος το παίρνει πάνω του

Το ναυάγιο: Τέλος από τη σειρά και πάει στην ΕΡΤ

Η γη της ελιάς: Γίνεται πατέρας ενώ δεν το περιμένει