Όπως είναι γνωστό εδώ και μέρες στο OPEN γίνονται μεγάλες ανακατατάξεις. Διευθυντές έρχονται και φεύγουν, εταιρείες αναλαμβάνουν το ψυχαγωγικό κομμάτι του σταθμού και έτσι, με αυτά και με εκείνα, ο μήνας έφτασε 9 αλλά καθόλου… 9 δεν είναι για τους παρουσιαστές εκπομπών του καναλιού που φαίνονται να είναι ακόμα επί ξύλου κρεμάμενοι!

Μία από τους παρουσιαστές που ακόμα δεν έχουν προχωρήσει σε συζητήσεις για ανανέωση του συμβολαίου της την επόμενη τηλεοπτική χρονιά, είναι και η Μπέττυ Μαγγίρα και η ομάδα της εκπομπής της.

Η ταλαντούχα τόσο ηθοποιός όσο και παρουσιάστρια,  είχε δηλώσει πριν από καιρό ότι προτεραιότητα γι’ αυτή έχει το κανάλι στο οποίο βρίσκεται τις τελευταίες σεζόν. Όμως όπως φαίνεται υπάρχουν καθυστερήσεις και εκείνη ενδεχομένως να ανοίξει τα φτερά της για άλλα… καναλάκια.

Το τοπίο λοιπόν σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Αλέξη Μίχα της εκπομπής του MEGA, Πάμε Δανάη δεν έχει ξεκαθαρίσει.

Έτσι, αφού το τοπίο είναι ελεύθερο, ένας νέος παράγοντας έκανε την εμφάνισή του που ακούει στο όνομα ΑΝΤ1 με τον οποίο η κ. Μαγγίρα έχει ένα άτυπο «φλερτ» μιας και το κανάλι φαίνεται να δείχνει ενδιαφέρον εφόσον έχουν ξανασυνεργαστεί στα πλαίσια των δύο εκπομπών του Your Face sounds Familiar.

Αυτή τη φορά η βολιδοσκόπηση έχει να κάνει με ψυχαγωγική εκπομπή αλλά και με την παρουσίαση του τηλεπαιχνιδιού 5×5 αφού όπως είπε ο κ. Μίχας υπάρχει συγκεκριμένο στέλεχος του καναλιού του Αμαρουσίου που θέλει την Μαγγίρα στην παρουσίαση.

OPEN: Μένει ή φεύγει για ΑΝΤ1 η Μπέττυ Μαγγίρα;