Το OPEN ετοιμάζεται να κάνει την έκπληξη, ευχάριστη ή δυσάρεστη δε θα το αποκαλύψουμε αφού ποτέ κανείς δεν ξέρει, επαναφέροντας την Άννα Δρούζα σε απογευματινή κοινωνική εκπομπή.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Αλέξη Μίχα στην εκπομπή Πάμε Δανάη στο MEGA, η εταιρεία παραγωγής μέσω του τηλεοπτικού σταθμού, έχει κάνει συζητήσεις με την παρουσιάστρια.

Η επικρατέστερη πρόταση είναι να επιστρέψει τηλεοπτικά με την κοινωνική εκπομπή «Μπορώ» τα απογεύματα του Σαββατοκύριακου. 

Τότε ήταν που έκανε το σχόλιο φωτιά ο Άρης Καβατζίκης ο οποίος είπε «μπρος πίσω δηλαδή» και πολύ ορθά.

Η εκπομπή τελευταία φορά είχε εμφανιστεί στον τηλεοπτικό αέρα του ΣΚΑΪ για ελάχιστα επεισόδια μιας και υπήρχαν πολλές αρνητικές κριτικές για τη συμπεριφορά της εν λόγω παρουσιάστριας στους διαδρόμους του Φαλήρου.

Η Δέσποινα Καμπούρη είπε ότι θα είναι μεγάλη έκπληξη αν επιστρέψει τελικά μιας και δε φαίνεται να την απασχολούσε το τηλεοπτικό τοπίο όπως και το τηλεοπτικό τοπίο βέβαια δεν απασχολήθηκε ποτέ από την παρουσιάστρια πλην του ΕΣΡ στο οποίο και είχαν γίνει καταγγελίες για τη γνωστή φραπελιά και τις θαυματουργές ελιές με το ζωμό τους!

Και επειδή πολλοί δε θα θυμάστε την ιστορία, να φρεσκάρουμε τη μνήμη αναφέροντας πως είχε γίνει πανδαιμόνιο με τα όσα είχαν ειπωθεί στην εκπομπή με την επιχείρηση εκμετάλλευσης της ελπίδας πολλών ασθενών αφού κάποιοι έκαναν χρυσές δουλειές πουλώντας ελαιόφυλλα πιο ακριβά κι από το ελαιόλαδο!

Τα φύλλα της ελιάς είχαν γίνει το πιο δημοφιλές εμπόρευμα στις λαϊκές αγορές αρκετών περιοχών. Υπενθυμίζεται ότι στο Καρτερόλι Μεσσηνίας δύο αδέλφια πιάστηκαν στα χέρια και ο ένας σκότωσε τον άλλον, με αφορμή τη διαφωνία τους αν έπρεπε ή όχι ο καρκινοπαθής αδελφός τους να πιει το «διά πάσαν νόσον» πράσινο ρόφημα που παρασκευάζεται από αλεσμένα φύλλα ελιάς και νερό το οποίο διαφήμιζε καθημερινά συγκεκριμένη εκπομπή!

Βεβαίως και είναι καλό να ανοίγονται δουλειές αλλά όχι κι έτσι!

OPEN: Μήπως να το ξανασκεφτεί…