Όπως έγινε γνωστό, η εκπομπή «Πλάνα με Ουρά» της ΕΡΤ που αφηγείται ιστορίες ανθρώπων και ζώων, έριξε τίτλους τέλους μιας και το κανάλι αποφάσισε να μη συνεχίσει την επόμενη σεζόν.

Ωστόσο, η συγγραφέας και παρουσιάστρια της εκπομπής, Τασούλα Επτακοίλη, η οποία είχε και την επιμέλεια, δε φάνηκε να συμφωνεί με την απόφαση Ζούλα και σήμερα (19/10) προχώρησε σε μία ανάρτηση στο Facebook που άφηνε, κομψά μεν αλλά με νόημα δε, αιχμές τόσο για τον Κωνσταντίνο Ζούλα όσο και για τη Λίνα Παπαδάκη.

Διαβάστε την ανάρτηση για την εκπομπή

 

Τα «Πλάνα με ουρά» δεν θα είναι φέτος στην ΕΡΤ. Στο πρόγραμμά της δεν χώρεσε μια ώρα την εβδομάδα για τη συνύπαρξή μας με τα ζώα, για τις φιλοζωικές και περιβαλλοντικές οργανώσεις. Το λέω γιατί τα μηνύματά σας είναι πολλά και δεν μπορώ να μην απαντώ. Δεν έχω μάθει να μασάω τα λόγια μου. Ευχαριστώ τους ανθρώπους της δημόσιας τηλεόρασης, ειδικά τον Konstantinos Zoulas και τη Λίνα Παπαδάκη για την (αρχική) εμπιστοσύνη και, κυρίως, όλους εσάς που σταθήκατε στο πλευρό μας σ’ αυτή την προσπάθεια. Θέλαμε τα πρώτα μας καινούργια επεισόδια να είναι στη Δαδιά και στην Αλεξανδρούπολη. Από τη Χρυσούπολη εθελοντές μας έστειλαν ένα συγκινητικό βίντεο για να μας προσκαλέσουν να δούμε το νέο τους καταφύγιο. Θα πηγαίναμε και στις πλημμυρόπληκτες περιοχές της Θεσσαλίας. Τι συμβαίνει, άραγε, σήμερα στα ρημαγμένα καταφύγια; Τι απέγιναν τόσα ζώα; Ποιος ξέρει… Στενοχωριέμαι αλλά αυτό συμβαίνει, όχι μόνο στην τηλεόραση αλλά και στη ζωή: οι κύκλοι ανοίγουν και κλείνουν. Ο κύκλος αυτής της εκπομπής ίσως ανοίξει ξανά. Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε γι’ αυτό.
Από τις εκατοντάδες φωτογραφίες των γυρισμάτων αποφάσισα να σας αποχαιρετήσω με αυτήν: η φρικτά κακοποιημένη σ’ ένα ελληνικό χωριό Οφήλια ζει ευτυχισμένη στην Κοπεγχάγη. Ήταν ένα από τα επεισόδιά μας που με κάνουν να νιώθω περήφανη.
ΕΡΤ #PlanaMeOura

 

Όλες οι ειδήσεις

Η Μάγισσα: Άγριος καβγάς-Ο Κανέλλος λέει στη Δαμιανή ότι ο Τζανής σκότωσε το μωρό!

F1: Lewis Hamilton o 8ος τίτλος δεν είναι το όριο

Αντώνης Καφετζόπουλος: Έτσι «ξεφτίλισε» την ΕΡΤ-Όσα είπε για το τέλος της σειράς που πρωταγωνιστεί