Γεφύρι της Άρτας μοιάζει να είναι το πρωινό του Σαββατοκύριακου στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN μιας και το όνομα της Νάταλι Κάκκαβα που είχε πέσει στο τραπέζι, έπεσε κι από εκεί και στη θέση του ανέβηκε αυτό της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου.

Όπως αποκάλυψε ο δημοσιογράφος του MEGA και της εκπομπής Πάμε Δανάη υπάρχει ανατροπή της τελευταίας στιγμής και το απόλυτο φαβορί είναι η Κωνσταντίνα αρκεί να το θέλει φυσικά και η ίδια.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Αλέξη Μίχα η εταιρεία παραγωγής Barking Well Media που ανήκει βέβαια στον Νίκο Κοκλώνη, θέλει πάρα πολύ τηνπαρουσιάστρια και τις επόμενες μέρες θα υπάρξει και η ανάλογη συνάντηση.

Επιπλέον έχει ακουστεί και το όνομα του Μάκη Πουνέντη ως «συμπαρουσιαστή» κάτι που σχολιάστηκε… σκωπτικά από τον Άρη Καβατζίκη μιας και ο ίδιος γνωρίζει πόσο καλά πάει με την «συμπαρουσίαση» η Ροδίτισσα παρουσιάστρια.

Μάλιστα η Δανάη Μπάρκα είπε πως ίσως το έχει γυρίσει πια η Κωνσταντίνα και έχει αλλάξει συμπεριφορά κάτι που βέβαια είναι μάλλον δύσκολο σύμφωνα με το πάνελ μιας και ο Άρης Καβατζίκης είπε ότι ούτε μία στο εκατομμύριο δεν πρόκειται να υπάρξει αλλαγή και αν θέλαμε θα μπορούσε και να κόψει το κεφάλι του!

Όπως και να έχει ο μόνος σίγουρος για να βρεθεί στο πλευρό ενδεχομένως της Κωνσταντίνας, είναι ο Φοίβος Παπαδάκης.

Με το καλό και καλά μυαλά!

OPEN: Ανατροπή με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου