Μαυρίκιος Μαυρικίου: Η Έλενα Ακρίτα δε δέχτηκε να μου μιλήσει. Η κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα πέτυχε τυχαία, και αυτό πρέπει να το πιστέψετε, στο αεροδρόμιο λίγο πριν πετάξουν για Κύπρο τον Μαυρίκιο Μαυρικίου. Στο πλευρό του είχε την αρραβωνιαστικιά του Ιλάειρα Ζήση. Τα δύο παιδιά κλήθηκαν να σχολιάσουν τα όσα είπε η δημοσιογράφος Έλενα Ακρίτα για το πρόσωπό τους.

Ο θεατρικός παραγωγός αποκάλυψε στη δημοσιογράφο του Alpha, Άννα Ζηρδέλη πως προσπάθησε να επικοινωνήσει με την Έλενα Ακρίτα, μετά τα όσα είπε εκείνη για τον αρραβώνα του, αλλά τελικά δεν τα κατάφερε.

«Να σας πω την αλήθεια, την πήρα τηλέφωνο. Το σήκωσε ο σύζυγος, δεν δέχτηκε να μιλήσουμε δεν με πήρε πίσω. Δεν πειράζει, θα ήθελα να την ευχαριστήσω που ασχολήθηκε μαζί μας η σπουδαία κυρία Έλενα Ακρίτα» είπε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου, σχολιάζοντας το podcast της δημοσιογράφου που τον αφορούσε.

 

Μαυρίκιος Μαυρικίου: Τι είπε η Έλενα Ακρίτα για εκείνον

Η Έλενα Ακρίτα στο Podcast της στο NEWS 24/7 είχε αναφέρει, μεταξύ άλλων: «Ποιος είναι, λοιπόν, και τι θέλει από τη ζωή μας ο Μαυρίκιος Μαυρικίου; Ομολογώ ότι κι εγώ σας ήρθα μελετημένη. Τον έψαξα, ποιος είναι, τι και γιατί. Δεν γίνεται να γίνεται τέτοιο τζέρτζελο και να μην ξέρεις ποιος είναι. Το επάγγελμα του Μαυρίκιου, από ό,τι κατάλαβα, είναι “διάσημος”. Τι δουλειά κάνεις; Διάσημος. Ξέρετε, υπάρχουν αυτοί οι άνθρωποι, που μπορεί να σε κοιτάξουν στα μάτια και να σου πουν “το ξέρεις ότι είμαι διάσημος, ε;”. Εσύ μπορεί να μην το έχεις ξανακούσει ποτέ. Όμως, αν στο πει πολλές φορές, αν το πιστεύει πολύ βαθιά ο ίδιος και αν έχει πειθώ στο πώς θα το μεταδώσει στους άλλους, τότε σκέφτεσαι ότι για να το λέει ο άνθρωπος, θα είναι διάσημος και το πρόβλημα είναι δικό μου.

Είδα κάτι φωτογραφίες του με την Ιλάειρα. Την οποία την έλεγαν Δήμητρα, δεν ξέρω γιατί το έκαναν Ιλάειρα. Το Δήμητρα είναι ένα από τα ωραιότερα ελληνικά ονόματα, αλλά φαίνεται πως δεν ήταν αρκετό για αυτούς. Είμαι μία Ιλάειρα! Έχει άλλον αέρα το όνομα! Στις φωτογραφίες κάθονται σε κάτι χρυσές καρέκλες με σκαλίσματα, χρυσά πάνω τους, κάτω τους, παντού. Λογικά, πρέπει να έχει γίνει από τον κ. Μαυρικίου και της μνηστής του μία διάρρηξη στο σπίτι της κ. Πατούλη. Γιατί όλο αυτό το χρυσαφικό, μόνο εκεί μπορείς να το βρεις. Ας ψαχτεί, λοιπόν, η κυρία Πατούλη, μήπως της λείπει κάνα σκαμπό, γιατί είναι σίγουρο ότι μπήκαν νύχτα και της πήραν όλα της τα χρυσάφια. Οι άνθρωποι αυτοί έκαναν πρώτη είδηση τη ζωή τους και τον αρραβώνα τους σε όλα τα πρωινάδικα και σε όλα τα έγκριτα ή μη μέσα. Είναι ένα θέμα που πουλάει τρελά. Γκουγκλάρεις για να δεις ποιος είναι. Αν το ψάξετε, θα δείτε ότι είναι πολύ ψηλά τα γκουγκλαρίσματα. Όχι για το τι κάνει, αλλά για το ποιος είναι. Ποιος είναι ρε παιδιά; Για ποιον μιλάμε όλοι; Να συντονιστούμε! Να συνεννοηθούμε! Τι έχει γίνει, λοιπόν, εδώ; Έχουν βγάλει όλη τη ζωή τους στα μανταλάκια. Είπαν πότε έκαναν για πρώτη φορά έρωτα και πώς αισθάνθηκε ο κ. Μαυρικίου, πότε της έδωσε να φάει τραγανή πετσούλα στο στόμα, γιατί είναι και πολύ μερακλής ο γαμπρός. Μα είναι τόσο ρομαντικό αυτό το πράγμα, τόσο όμορφο, λεπτό και ευαίσθητο.

Εγώ, ομολογώ, ότι από Μαυρίκιους ήξερα δύο. Ήξερα τον Δημήτρη τον Μαυρίκιο, τον εξαιρετικό σκηνοθέτη και ήξερα και τον αυτοκράτορα. Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου ήταν ένα παιδί που πήγαινε από talent show σε talent show και τραγουδούσε. Το όνειρό του, λέει, ήταν να γίνει κλασικός τραγουδιστής της όπερας. Το να γίνεις κλασικός τραγουδιστής της όπερας, ξέρετε, θέλει πολλή μαγκιά, πολλή μελέτη και πολύ πολύ πολύ ταλέντο. Εμφανίστηκε σε ένα από αυτά τα talent shows, όπου αποθεώθηκε κιόλας, και τραγούδησε το “Nessun dorma” του Πουτσίνι από την όπερα “Τουραντό”. Είναι από τις ωραιότερες άριες (για μένα η ωραιότερη). Η ανδρική φωνή είναι ένα εκπληκτικό τραγούδι, το οποίο ο κ. Μαυρικίου το τραγούδησε κάτι λιγότερο απ’ το μέτρια, αλλά είμαι ευγενής. Ήταν 15 χρονών τότε. Αλλά έχετε ακούσει συναυλίες κλασικής μουσικής στο εξωτερικό με μεγάλες ορχήστρες και χορωδίες νεαρών αγοριών; Αν ακούσετε, θα σας πέσει το κλαπέτο. Εδώ, όχι, δεν ήταν καλό».