Ο Γιώργος Παπαδάκης, ένας δημοσιογράφος που μονοπωλεί τα τελευταία… 40 χρόνια σχεδόν την τηλεόραση κυρίως από τη θέση της πρωινής ζώνης, δέχτηκε να βγει τηλεφωνικά σε εκπομπή αντίπαλου καναλιού προκειμένου να μιλήσει για τον θρίαμβο που έζησε η Ελλάδα πριν 18 χρόνια κατά τη διάρκεια του Euro 2004.

Ο δημοσιογράφος θέλησε να θυμήσει σε όλους εμάς τις στιγμές δόξας που έζησε το ελληνικό ποδόσφαιρο αλλά και η χώρα με το κατόρθωμα των πρωταθλητών μας.

Ωστόσο, δε βγήκε σε μία οποιαδήποτε εκπομπή αλλά σε εκείνη της Μάριον Μιχελιδάκη στο OPEN που στο πλευρό της έχει τον Φοίβο Παπαδάκη, γιο του δημοσιογράφου.

Ο γερόλυκος της δημοσιογραφίας θέλησε να κάνει έκπληξη στον γιο του, και έτσι βγήκε τηλεφωνικά στον αέρα της εκπομπής «Μέρα μεσημέρι με τη Μάριον». Ο δημοσιογράφος εξομολογήθηκε όσα έζησε με τον γιο του στην Πορτογαλία το 2004.

Λίγο αργότερα, η Μάριον Μιχελιδάκη τού ζήτησε να πει και δυο λόγια για το μεσημεριανό τους μαγκαζίνο.

«Είστε μια χαρά! Είστε μια φρέσκια ομάδα, είστε στα πρώτα σας βήματα, αλλά είναι τόσο σταθερά και καλά. Αυτό που θέλω να πω είναι, και δεν το λέω επειδή συμμετέχει και ο Φοίβος, είναι ότι βγάζετε μια αξιοπρέπεια, κάτι που στην τηλεόραση είναι δύσκολο να βγει», είπε αρχικά ο Γιώργος Παπαδάκης.

Ο Γιώργος Παπαδάκης είπε επίσης: «Δεν έχετε φτήνια και μπράβο σας. Δεν κάνετε τηλεόραση για την τηλεθέαση, κάνετε τηλεόραση γιατί σας αρέσει αυτό που κάνετε και πολύ γρήγορα θα δείτε ότι θα αρέσει και σε πολλούς αυτό που κάνετε».