Στο Open θα κάνει το τηλεοπτικό του ντεμπούτο ο Φοίβος Παπαδάκης. Ο δημοσιογράφος  φαίνεται πως ακολουθεί τα βήματα του πατέρα του Γιώργου Παπαδάκη.

Ο Φοίβος θα κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 14 Μαρτίου στο πλευρό της Μάριον Μιχελιδάκη στην εκπομπή «Μέρα μεσημέρι με τη Μάριον».

Με μεικτό περιεχόμενο infotainment, που θα αφορά σημαντικά κοινωνικά και άλλα θέματα της επικαιρότητας έως και σχολιασμό του «Survivor»! Μάλιστα, η νέα εκπομπή θα δοκιμαστεί στη ζώνη 14:00 με 16:15.

Με την είσοδο της νέας μεσημεριανής εκπομπής παγιώθηκε η απόφαση το «Ποιος είναι πρωινιάτικα» με την Μπέτυ Μαγγίρα, που… δοκιμάστηκε πρόσφατα και σε ενημερωτικά θέματα, να έχει αμιγώς ψυχαγωγικό περιεχόμενο.

Ο Φοίβος Παπαδάκης ωστόσο δεν ξεκίνησε τώρα να ασχολείται ενεργά με την δημοσιογραφία. Τον αναφέρουμε ως «νεαρό» αλλά… ηλικιακά αφού ο ίδιος εδώ και χρόνια είναι επικεφαλής ενημερωτικού site.

Στην εκπομπή θα είναι και ο  πρώην παίκτης του GNTM, Γιάννης Μπούτος. Από την άλλη όμως το OPEN πήρε και ένα «όχι» ως απάντηση αφού η Ευριδίκη Βαλαβάνη ήταν αρνητική στο ενδεχόμενο να συμμετέχει στην εκπομπή.

Πάντως τα πράγματα φαίνεται να είναι λίγο δύσκολα για τη συγκεκριμένη ώρα αφού ο ανταγωνισμός είναι τεράστιος. Ας ελπίσουμε πάντως τα πράγματα να πάνε καλά και όλα να στεφθούν με επιτυχία!