Ο νέος CEO του ΑΝΤ1 στην θέση του Bert Habets, είναι ο Γιώργος Λεβέντης. Ο Γιώργος Λεβέντης αναλαμβάνει τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου στον ΑΝΤΕΝΝΑ TV, το ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV και τα ANTENNA Studios.

Την 1η Νοεμβρίου 2021 ο Όμιλος του Αμαρουσίου είχε ανακοινώσει τότε ότι ο Bert Habets αναλαμβάνει CEO, μία πολύ σημαντική θέση για τον πολυεθνικό οργανισμό.

Ο Γιώργος Λεβέντης σε καμία περίπτωση δεν είναι κάτι νέο στην ελληνική αγορά και ειδικότερα στο κανάλι του Αμαρουσίου που στηρίζει εδώ και χρόνια με μία μικρή σχετικά ανάπαυλα. Ήταν το πολύ μακρινό 2010 όταν η αποχώρηση Λεβέντη, είχε ανακοινωθεί επίσημα προκειμένου να αναλάβει head of international production στην εταιρεία Cycle.

Ωστόσο επέστρεψε το 2020 αναλαμβάνοντας τη θέση του Chief Marketing Officer.

Μετά από δέκα χρόνια, ο Γιώργος Λεβέντης επέστρεψε -σε διαφορετική θέση- στον όμιλο του ΑΝΤ1.

Το 2020 ήταν που το γνωστό τηλεοπτικό στέλεχος αποχώρησε από το διοικητικό συμβούλιο του OPEN Beyond.

Ο Γιώργος Λεβέντης ήταν μέλος στο διοικητικό συμβούλιο του σταθμού και είχε συμβάλει στην πορεία του. «Το OPEN ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με τον Γιώργο Λεβέντη, ο οποίος κατείχε θέση μέλους στο διοικητικό συμβούλιο και συνέβαλε στην έως σήμερα πορεία του τηλεοπτικού σταθμού.» Αυτό ανέφερε η τότε ανακοίνωση του σταθμού της Παιανίας.

Σήμερα όμως ο επιτυχημένος άντρας των media επιστρέφει στη διοίκηση πλέον του σταθμού. Το κανάλι ήταν αυτό  που τον είχε βγάλει στο «γυαλί», στην κριτική επιτροπή του «X-Factor», ενώ αξέχαστη θα μείνει η ατάκα του «Θα πηδηχτώ από το παράθυρο!».