Ο ΑΝΤ1 , ενόψει της τηλεοπτικής σεζόν 2022-2023, ετοιμάζεται να επενδύσει εκ νέου στην εγχώρια μυθοπλασία, παρουσιάζοντας παραπάνω από δύο νέες και πρωτότυπες προτάσεις. Ανάμεσα σ’ αυτές βρίσκονται δύο κωμωδίες. Η πρώτη τιτλοφορείται «Ποιος Παπαδόπουλος;» και φέρει τη σεναριακό υπογραφή των Βασίλη Ρίσβα και Δήμητρας Σακαλή (σ.σ.: «Ερωτας με διαφορά», «Άσε μας ρε μαμά» κ.ά.) και τη σκηνοθετική ματιά του Βασίλη Μυριανθόπουλου (σ.σ.: «Μόλις χώρισα»), ενώ η παραγωγή ανήκει στην Tanweer Productions.

Οι συντελεστές βρίσκονται ήδη σε σύζητήσεις με κάποια πρόσωπα-έκπληξη, προκειμένου να πρωταγωνιστήσουν στη σειρά, στο επίκεντρο της οποίας βρίσκεται η συγκατοίκηση δύο εντελώς διαφορετικών οικογενειών και οι κωμικές καταστάσεις που προκύπτουν από αυτήν.

Επιπλέον σε προχωρημένο στάδιο βρίσκεται ακόμη μία κωμωδία, σε σενάριο Μάκη Πιτταρά (σ.σ.: «Πέτα τη φριτέζα», «Παρουσιάστε!» κ.ά.) και Θωμά Τσαμπάνη (σ.σ.: ανήκει στην ομάδα των Πέτρου Καλκόβαλη και Μελίνας Τσαμπάνη), με την παραγωγή να ανήκει στην J.K.Productions.

Όσον αφορά την ιστορία, αυτή κρατείται επτασφράγιστο μυστικό. Να σημειωθεί ότι και οι δύο σειρές, σύμφωνα με τον πρώτο προγραμματισμό του σταθμού του ΑΝΤ1, θα προβάλλονται από δύο φορές την εβδομάδα στην prime time ζώνη.

MEGA: Έρχεται ο Maestro

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, από το προηγούμενο καλοκαίρι, έχει έρθει σε συμφωνία με το MEGA για να επιστρέψει στη συχνότητα του σταθμού και να παρουσιάσει μία καινούργια και αρκετά φιλόδοξη δραματικη σειρά. Αν και αυτη έφερε τον τίτλο «Ο δάσκαλος», ο δημιουργός αποφάσισε ότι το «Maestro» ταιριάζει πολύ περισσότερο.

Εκεί, λοιπόν, αφηγείται μία συναρπαστική ιστορία πάθους και σύγκρουσης, ενώ πρόκειται να δούμε την κινηματογραφική ματιά, τη σεναριακή δεξιοτεχνία και την υψηλή αισθητική του. Η σειρά «Maestro», αποτελούμενη από εννέα επεισόδια, γυρίστηκε σε ατμοσφαιρικές τοποθεσίες στην Αθήνα, στους Παξούς και στην Κέρκυρα, με ένα ξεχωριστό καστ ταλαντούχων ηθοποιών να ενσαρκώνει τους πολυδιάστατους χαρακτήρες που εμπνεύστηκε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης. Επιπλέον, ο τελευταίος, σε εμφάνισή του στην εκπομπή του MEGA «Ελένη» επιβεβαίωσε ότι ετοιμάζεται για τα γυρίσματα του δεύτερου κύκλου επεισοδίων, τα οποία, τελικά, Θα ξεκινήσουν αρχές Σεπτεμβρίου από τους Παξούς.