Η Μαρία Μπακοδήμου φέρεται να συζητά με τον ΣΚΑΪ για την αντικατάσταση της Ιωάννας Μαλέσκου, που κούνησε ή μάλλον της κούνησαν, μαντήλι από το Φάληρο. Ποιοι όμως είναι αυτοί που επιμένουν να έχει ένα χαλαρωτικό αλλα ενημερωτικό και πάλι αέρα στη συγκεκριμένη ζώνη;

Στο μεταξύ η Ιωάννα, που με τόση αισιοδοξία και όμορφα ελληνικά είχε έρθει στο κανάλι τότε, εκείνο το μακρινό 2020, ανακοίνωσε ότι αποχαιρετά το Love It στις 15 Ιουλίου. 

Οι καλά γνωρίζοντες τα της διοίκησης του σταθμού του Νέου Φαλήρου, λένε ότι για ψυχαγωγική παραγωγή είναι καλή η 57χρονη παρουσιάστρια (συγνώμη Μαρία αλλά κι εμείς τα κοντεύουμε σε καμιά 20αριά χρόνια).

Ο ΣΚΑΪ βέβαια έχει να αντιπροτείνει στην Μαρία, αν κι εκείνη το επιθυμεί, την πολύπαθη τη λες, ζώνη του σαββατοκύριακου την οποία σε λίγο καιρό εγκαταλείπουν το ζεύγος Γκουντάρα- Κάκκαβα με τις αποδόσεις τους να μην τις χαρακτηρίζει κανείς και ικανοποιητικές.

Ωστόσο το θέμα που φαίνεται ότι επισκιάζει την ενδεχόμενη συνεργασία, είναι το οικονομικό! Γιατί τώρα που η Μπακοδήμου έκανε παρέα με τον Κοκλώνη και είδε πώς βγαίνει το ζεστό το χρήμα το όμορφο, πώς θα δεχτεί να πάρει… φραγκοδίφραγκα στον ΣΚΑΪ;

Όπως άλλωστε ακούγεται στην πιάτσα το κανάλι του Φαλήρου δεν το λες και… γαλαντόμο!