Ο Γιώργος Λιάγκας έκανε αναδίπλωση και στροφή 180 μοιρών σε ότι αφορά την Τραγωδία στα Τέμπη εν ριπή οφθαλμού. Από εκεί που ήταν από τους λίγους «επαναστάτες» εδώ και μέρες, πήγε στο «ο Κυριάκος είναι ότι καλύτερο μας έχει συμβεί» και στο «θα σταματήσω να ασχολούμαι με το θέμα των Τεμπών. Δεν έχει νόημα». Παρέμβαση ΑΝΤ1; Η μόνη εξήγηση που βγάζει νόημα.

Ντροπή λέγαμε που μόνο Λιάγκας, Μουτσιανάς και Κανάκης έκαναν κριτική δίνοντας τις πραγματικές διαστάσεις στην τραγωδία των Τεμπών. Ο δε Λιάγκας, χωρίς καμιά υπερβολή, είχε δώσει ρέστα. Δεν εξέφραζε απλώς τα όσα θέλαμε να πούμε, μας κάλυπτε απόλυτα.

Με όσα έλεγε, με τον τρόπο που εξέφρασε όσα έλεγε, με τον τόνο της φωνής του, με τα θέματα που καταπιανόταν, με με με… Και ξαφνικά, σιωπή. Αλλαγή στάσης, υποχώρηση, άτακτη οπισθοχώρηση στη λογική του «φευγάτου η μάνα, δεν έκλαψε ποτέ».

Κι από αυτό φτάσαμε να τον κάνουμε εξώφυλλο με το «ο Κυριάκος είναι ότι καλύτερο μας είχε συμβεί». Ατάκα που δεν θα πίστευε ούτε ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης ότι ειπώθηκε μετά τα όσα έλεγε τις πρώτες μέρες. Εκεί όπου μέσα σε όλα έλεγε «θα πάει κάποιος πολιτικός φυλακή;»

Αναδίπλωση ο Λιάγκας μετά τη σύσκεψη με τον ΑΝΤ1

«Αποφάσισα σήμερα να είναι η τελευταία μέρα που θα ασχοληθώ με το θέμα των Τεμπών. Δεν έχει νόημα. Διότι, αντί να ασχολούμαστε με την ατομική και την ευθύνη του Σταθμάρχη, σφαζόμαστε μεταξύ μας», είπε μεταξύ άλλων στην εκκίνηση της εκπομπής του. Αυτή την απόφαση μάλιστα την πήρε, ο ίδιος το είπε, μετά τη σύσκεψη με το κανάλι.

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ

Γιώργος Λιάγκας: Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο