Διατηρήσαμε και στο Sportime και στο Mediatime μια κανονικότητα στη δουλειά μας παρά τη μεγάλη τραγωδία στα Τέμπη. Ντροπή που γι’ αυτή μίλησαν από καρδιάς με αληθινή οργή μόνο οι Μουτσινάς, Λιάγκας, Τζίμα και Κανάκης.

Τις προάλλες έγραψα έξαλλη για την ξεφτίλα του Νίκου Μάνεση που αποκάλεσε άτυχο τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Γενικότερα οι δημοσιογράφοι που είναι σε επιτελικές θέσεις στα κανάλια με τη μεγαλύτερη τηλεθέαση, είτε συγκάλυψαν, είτε… ξέπλυναν τους πραγματικούς υπαίτιους.

Ευτυχώς υπήρχαν και εξαιρέσεις. Από ανθρώπους και παρουσιαστές που δεν το περίμενες. Και δεν με πολυενδιαφέρει το background ή οι αιτίες. Δεν με νοιάζει να διαβάσω πίσω από τις λέξεις, από τη στιγμή που οι λέξεις είναι αυτές που θα έβγαιναν από κάθε Έλληνα πολίτη.

Ο Νίκος Μουτσινάς στον ΣΚΑΪ έκανε, με τον τρόπο του κι αυτό έχει αξία, κριτική στον ίδιο τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει περάσει πριονοκορδέλα τον Κώστα Καραμανλή και όχι μόνο, τρεις μέρες τώρα.

https://youtu.be/lYBtr6MxAB8

 

Η Ράνια Τζίμα πρώτα άδειασε τον Γιάννη Πρετεντέρη και στη συνέχεια αναρωτήθηκε έχοντας καλεσμένο τον Μάκη Βορίδη, πως η Νέα Δημοκρατία θα ζητήσει από τον ελληνικό λαό να την εμπιστευτεί ξανά.

Ο Αντώνης Κανάκης ήταν έξαλλος με τους δημοσιογράφους για τον τρόπο που κάλυψαν το θέμα και για όσα είπαν.

Δεν με νοιάζει αν στο παρελθόν ο καθένας έχει κάνει λάθος, η αν συμβαίνει επειδή έχει συμφέρον, αν κυνηγά δημοφιλία, αν το πράττει επειδή είναι σύζυγος άλλοτε κυβερνητικού εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ ή οτιδήποτε. Λέω ευτυχώς που υπάρχουν κάποιοι που έχουν βήμα και μιλάνε από καρδιάς., με λόγια για την τραγωδία στα Τέμπη που θα θέλαμε να πούμε και να ακουστούν όλοι μας.