Μάχη έγινε χτες στο prime time των καναλιών και τα νούμερα τηλεθέασης είναι εδώ για να μας δείξουν τι προτίμησαν οι τηλεθεατές! Ήταν μία πολύ ενδιαφέρουσα βραδιά από άποψη τηλεοπτικών προγραμμάτων αφού υπήρχε και η πρεμιέρα της σειράς Ο Όρκος από την ΕΡΤ1. Από την άλλη, το reality Survivor φαίνεται να μονοπώλησε το ενδιαφέρον των τηλεθεατών τόσο με μέσο όρο 24,4% στο γενικό σύνολο αλλά και 22,9% στο δυναμικό κοινό.

Από την άλλη ακολούθησε το Ελλάδα έχεις Ταλέντο με 16,6% και 14,4% αντίστοιχα.

Υψηλά νούμερα στην τηλεθέαση σημείωσε και ο Όρκος στην πρεμιέρα του. Η νέα σειρά της ΕΡΤ είχε μέσο όρο 14,7% στο γενικό και 11,1% στο δυναμικό.

Η εκπομπή Σπίτι με το Mega και Απαράδεκτοι είχαν επίσης διψήφια ποσοστά αλλά με χαμηλότερες επιδόσεις, ενώ η σειρά «Κι όμως είμαι ακόμα εδώ» σε μονοψήφια.

 

Νούμερα τηλεθέασης

ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ

Survivor – 24,4%

Ελλάδα έχεις Ταλέντο – 16,6%

Όρκος – 14,7%

Σπίτι με το Mega – 13,5%

Απαράδεκτοι – 10,3%

Κι όμως είμαι ακόμα εδώ – 8,1%

ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΟΙΝΟ

Survivor – 22,9%

Ελλάδα έχεις Ταλέντο – 14,4%

Σπίτι με το Mega – 11,2%

Όρκος – 11,1%

Απαράδεκτοι – 10,4%

Κι όμως είμαι ακόμα εδώ – 6,8%

Δείτε εδώ αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης στο δυναμικό κοινό και στο σύνολο για όλες τις εκπομπές, σε όλες τις ζώνες!

*Τα στοιχεία τηλεθέασης είναι κατά προσέγγιση, αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων και είναι ενδεικτικά.

Επιπλέον, στο χτεσινό Survivor είχαμε και την απογοητευμένη Ευρυδίκη Παπαδοπούλου που έκανε ένα… χαμό λόγω ήττα.

Η παίκτρια της ομάδας των διασήμων του Survivor του ΣΚΑΪ, Ευρυδίκη Παπαδοπούλου ξέσπασε σε κλάματα. Η σχεδιάστρια κοσμημάτων φάνηκε να είναι ιδιαίτερα απογοητευμένη με την επίδοσή της στο στίβο μάχης. Έτσι αντέδρασε με ένα ξέσπασμα άνευ προηγουμένου.