Ο Νίκος Μουτσινάς έλειψε από τη φετινή τηλεόραση μιας και ο ίδιος αποφάσισε να μείνει μία σεζόν εκτός μετά και την τελευταία του εμφάνιση στον ΣΚΑΪ. Ωστόσο η χρονιά πέρασε, ετοιμάζεται η επόμενη τηλεοπτικά και ακόμα το όνομα του δεν έχει ανακοινωθεί από κάποιο σταθμό.

Αν και είναι δεδομένο ότι θα τον απολαύσουμε του χρόνου, εκείνος τηρεί σιγή ιχθύος. Ωστόσο, η συνεργάτιδά του, Ματίνα Νικολάου, βρέθηκε σήμερα (22/3) καλεσμένη στην εκπομπή του OPEN, Πρωινό Σου Σου και μίλησε τόσο για τον ίδιο όσο και για τη συνεργασία τους.

«Η απόφαση να κάνω τηλεόραση και εκπομπή, ήταν κάτι που δεν θα το σκεφτόμουν αν δεν υπήρχε ο Νίκος. Ήταν βασικός παράγοντας ότι είναι ο Νίκος εκεί, με ξέρει, με αγαπάει, έχει εμπιστοσύνη στο ταλέντο μου, είμαστε φίλοι, θεώρησα ότι είναι μια καλή στιγμή να το τολμήσω. Κι εμείς περνούσαμε πολύ όμορφα, ήταν ιδιαίτερη εμπειρία για εμένα, δεν μπορούσα να φανταστώ τον εαυτό μου να αυτοσχεδιάσω live. Ήταν ένας ρόλος που είχε χτιστεί και το κάναμε για πλάκα, μεγάλη απόλαυση, μεγάλη εμπειρία να εργάζεσαι με τον Νίκο στην τηλεόραση. Έχω μάθει πάρα πολλά πράγματα, έχω αντιληφθεί πάρα πολλά πράγματα. Πήρα ένα μεγάλο εφόδιο για τη συνέχεια» είπε η Ματίνα Νικολάου.

«Μοιραζόμαστε πράγματα και για τα προσωπικά και για τα επαγγελματικά μας. Αυτή τη στιγμή είναι κάτι εντελώς στο χέρι του Νίκου. Ας είναι αυτός πρώτος που θα βγάλει μια ανακοίνωση. Για να δούμε αν θα γίνει το Καλό Μεσημεράκι 2. Με πολλή χαρά θα το έκανα, είμαι πολύ ανοιχτή σε οποιαδήποτε πρόταση του Νίκου, γιατί γνωρίζω ότι θα μου προτείνει κάτι που θα μου ταιριάζει και θα ανταπεξέλθω και θα πάμε καλά» συνέχισε η Ματίνα Νικολάου.

 

Νίκος Μουτσινάς: Δείτε όσα είπε η Ματίνα Νικολάου