Ο Ντίνος μιλά στον Σωτήρη στη σειρά του ALPHA, Ο Παράδεισος των Κυριών, για τις σφαίρες και αμέσως μετά ο Σωτήρης επισκέπτεται την Πολυξένη η οποία του αποκαλύπτει όλα όσα γνωρίζει και της ζητά να μην πει σε κανέναν ότι μίλησαν!

Η Πολυξένη καταρρακωμένη αποφασίζει να φύγει από το σπίτι αλλά η Αμαλία είναι μετανιωμένη που της ύψωσε τη φωνή της.

Της ζητά συγνώμη που έβαλε τις φωνές αλλά της λέει ότι δεν μπορεί η θεία της να κρύβεται πίσω από τη δολοφονία του Άγη!

Παράλληλα οι σκέψεις της την οδηγούν στο συμπέρασμα πως ο Χρήστος θα μπορούσε να είναι πίσω από τον θάνατο του Άγη και της Λιζέτας.

Ωστόσο λίγο αργότερα ο Χριστόφορος την ενημερώνει ότι πήγε στην αστυνομία και κατήγγειλε τη Βικτώρια για τον θάνατο της Αντιγόνης πριν 11 χρόνια. Όπως λέει στην Αμαλία, αυτή τη σκότωσε!

Η Αμαλία ταράζεται τρομερά, δεν μπορεί να το πιστέψει και παθαίνει νευρικά κλονισμό. Αφού ξεπροβοδίσει τον Χριστόφορο, αποφασίζει να πάει μια βόλτα και ο Σίμος της προτείνει να πάει μαζί της λόγω της κατάστασης στην οποία βρίσκεται.

Εκείνη ξεσπάει  άσχημα. Την ίδια ώρα η Δωροθέα βάζει λόγια στον Σίμο εναντίον της Αμαλίας και εκνευρίζεται περισσότερο.

Στο μεταξύ η Αμαλία πηγαίνει στο σπίτι του Ντίνου και του ζητάει να της πει τα πάντα για τη θεία της. Εκείνος το κάνει και έπειτα της κατηγορεί και πάλι τον Σίμο.

Παράλληλα οι ώρες περνάνε και ο Σίμος τρελαμένος ψάχνει να βρει την Αμαλία. ενώ η Δωροθέα του πετάει πάλι μια σπόντα λέγοντας να πάει να την ψάξει στο σπίτι του συνεταίρου του!

Ο Σίμος φεύγει και αφού ψάχνει στο πάρκο που πηγαίνει συνήθωs η Αμαλία φτάνει έξω από το σπίτι του Ντίνου, μπαίνει μέσα και ψάχνει την Αμαλία, λέγοντας μια δικαιολογία στον Ντίνο για την επίσκεψή του.

Η Αμαλία όμως προλαβαίνει και φεύγει από το παράθυρο, χωρίς να τη δει. Λίγο μετά επιστρέφει στο σπίτι της και η Δωροθέα τη ρωτάει πού ήταν γιατί ο Σίμος την ψάχνει!

Η Αμαλία τρέχει κοντά στη Μιράντα γεμάτη ενοχές ενώ ο Ντίνος βάζει τον Μάρκο να τηλεφωνήσει στο σπίτι της, για να μάθει δήθεν νέα για τη Μιράντα. Τότε η Αμαλία του λέει πως πρόκειται να περάσει τη νύχτα στο νοσοκομείο μαζί με τη Μιράντα. Ο Μάρκος το μεταφέρει στον Ντίνο κι εκείνος φεύγει σαν τρελός για να τη βρει. Πηγαίνει στο νοσοκομείο να τη βρει και η Αμαλία του λέει αγχωμένη ότι πρέπει να φύγει αμέσως γιατί θα πάει εκεί ο Σίμος!

Ωστόσο δεν προλαβαίνει, καθώς ο Σίμος ήδη έχει φτάσει και τους πιάνει σε μια περίεργη φάση. Εκείνη τότε του λέει ότι ο Ντίνος ήρθε να δει τη Μιράντα, αλλά της ζήτησε να τη ρωτήσει πρώτα αν θέλει να τον δει.

Όταν όμως φεύγει ο Ντίνος, ο Σίμος προσπαθεί να την ψαρέψει λέγοντας ότι του έκανε εντύπωση που ο Ντίνος ήρθε με άδεια χέρια, η Μιράντα τον δικαιολογεί, όμως αντιλαμβάνεται ότι κάτι συμβαίνει από τη συμπεριφορά της Αμαλίας.

Ο Παράδεισος των Κυριών: Δείτε το τρέιλερ

 

Όλες οι ειδήσεις

Η Μάγισσα: Οι συγκλονιστικές στιγμές μέχρι το μεγάλο φινάλε!

Ο Μοχάμεντ Μπεν Σουλεϊέμ απαλλάχθηκε από κάθε υποψία… από τη FIA

Η Γη της Ελιάς: Σοκ για την Ασπασία-Ο Δημοσθένης ανακοινώνει ότι παντρεύεται!