Ο Τάσος έρχεται στο αρχοντικό για να πάρει τη Νέλλα να πάνε μαζί εκδρομή στη σειρά του ΑΝΤ1 Ψυχοκόρες.

Όταν βλέπει τη Δεσποινιώ, αρχίζει ξανά να τη φλερτάρει και εκείνη γοητεύεται… Δυστυχώς όμως η άτυχη κοπέλα έχει μπει στο στόχαστρο του Κοτρώτση, που ψάχνει διαρκώς αφορμή για να την ξεμοναχιάζει. Η ‘Ολγα δέχεται να φέρει η Αρχοντούλα μια μαμή για να ξεφορτωθεί το μωρό της με ασφάλεια.

Όλες οι ψυχοκόρες είναι στο πλευρό της. Η ‘Ολγα υποφέρει από φρικτούς πόνους, αλλά σφίγγει τα δόντια και προσπαθεί να αντέξει… Δυστυχώς όμως η « επέμβαση» δεν έχει αίσια έκβαση. Η ‘Ολγα χάνει τις αισθήσεις της, ενώ έχει ακατάσχετη αιμορραγία. Η Αρχοντούλα ουρλιάζει να καλέσουν αμέσως τον Σώτο. Ο νεαρός βλέπει σοκαρισμένος την άτυχη κοπέλα σε αυτή την κατάσταση και τη μεταφέρει στο δωμάτιό του.Όλες προσεύχονται για εκείνη…

Ευτυχώς ο Σώτος καταφέρνει να σώσει την ‘Ολγα σύμφωνα με το Τηλέραμα, αλλά και το παιδί της. Η Αρχοντούλα ξεσπάει σε κλάματα ανακουφισμένη. Η Δεσποινιώ της λέει ότι έχει καταλάβει ότι είναι καλή αλλά εκείνη θυμώνει και της φωνάζει, για να κρύψει την ευαίσθητη πλευρά της.

Στο μεταξύ, ο Σώτος επαινεί τη Μαρίκα για την ψυχραιμία της και για τον τρόπο με τον οποίο τον βοήθησε. Προσπαθεί να την πλησιάσει, αλλά εκείνη του μιλάει απότομα. Η Δεσποινιώ αποκαλύπτει στον Σώτο την αλήθεια για τον αρραβωνιαστικό της Μαρίκας, που την παράτησε, και του εξηγεί πως η αδελφή της έχει πληγωθεί.

Στο μεταξύ, επιστρέφει ξαφνικά η Νέλλα και φυγαδεύουν άρον άρον την ‘Ολγα από το δωμάτιο του Σώτου. Την ίδια στιγμή, οι χωριανοί αρχίζουν μια λιτανεία, που θα καταλήξει στην καλύβα της Αλμπίνας για να «ξορκίσουν» το κακό. Μάλιστα βάζουν φωτιά στην καλύβα και η Φρόσω παγιδεύεται στις φλόγες… Το επόμενο πρωί η κοπέλα ξυπνά στο σπίτι του Νάτση.

 

Ψυχοκόρες: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Η Μάγισσα: Οι συγκλονιστικές στιγμές μέχρι το μεγάλο φινάλε!

Ο Μοχάμεντ Μπεν Σουλεϊέμ απαλλάχθηκε από κάθε υποψία… από τη FIA

Η Γη της Ελιάς: Σοκ για την Ασπασία-Ο Δημοσθένης ανακοινώνει ότι παντρεύεται!