Ο Νίκος Μουτσινάς και η εκπομπή του «Καλό μεσημεράκι» επέστρεψαν στην παλιά ώρα προβολής τους, στις 15:00. Ο παρουσιαστής, μετά από 12 ημέρες απουσίας λόγω των πασχαλινών διακοπών, καλησπέρισε το τηλεοπτικό κοινό και τους συνεργάτες του μία ώρα νωρίτερα αυτή τη φορά, καθώς, από την Τετάρτη και στο εξής θα προβάλλεται ξανά καθημερινά στις 15:00 (στην παλιά του ώρα δηλαδή).

Στην εισαγωγή της εκπομπής, αφού αντάλλαξε ευχές με το συγκρότημα του, έδωσε και τις ανάλογες απειλές!

 

«Ωραίο ήταν το Πάσχα, έχω μείνει στη Μεγάλη Εβδομάδα, όταν έμαθα τα νέα της αλλαγής της ώρας. Κάπως να τον… κλάψω τον συγχωρεμένο! Και θα δούμε, παιδιά. Ο σκοπός της καναλάρας είναι να μην αλλάζετε τη συχνότητα οποιαδήποτε στιγμή παίξει κάποιο πρόγραμμα, εσείς να είστε παρόντες» είπε στην συνέχεια ο Νίκος Μουτσινάς κατά την έναρξη της εκπομπής.

Ο παρουσιαστής από το «Καλό Μεσημεράκι» θέλησε να σχολιάσει τις φήμες που θέλουν την Ζήνα Κουτσελίνη να «μετακομίζει» από το Star Channel στον ΣΚΑΪ και άφησε πολλά να εννοηθούν!

Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής της ψυχαγωγικής εκπομπής, ρώτησε αν ο ίδιος θα είναι στην «καναλάρα» την επόμενη χρονιά, για ποια ζώνη θέλουν τη Ζήνα Κουτσελίνη και στη συνέχεια «απείλησε» όταν σε περίπτωση που δει τα γραφικά που ζητά εδώ και καιρό σε άλλες εκπομπές, εκείνος θα «πετάξει» γι’ άλλο σταθμό και συγκεκριμένα για το Star.

«Η Ζήνα Κουτσελίνη λέει μπορεί να έρθει στον ΣΚΑΪ, στην καναλάρα. Τι ώρα; για να δω αν θα χαρώ, εμείς τι ώρα θα είμαστε; αυτή την εβδομάδα είμαστε τρεις. Ας έρθει. Ευχή και κατάρα δίνω μη δω την Ζήνα με τίποτα γραφικά να μπαινοβγαίνει και να έχει καμιά τρύπα σαν του Αυτιά, θα σηκωθώ να φύγω να πάω στο Star», είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος και το μήνυμα ελήφθη.