Ο Νίκος Μουτσινάς έχει δηλώσει μέσω του Instagram ότι δεν τρελαίνεται με τις μετακομίσεις. Μάλιστα δεν πέρασε πολύς καιρός από τότε που στον ΣΚΑΪ αποφάσισαν να μεταφερθεί ξανά η εκπομπή μια ώρα αργότερα.

Ωστόσο, τα ποσοστά τηλεθέασης ήταν ακόμα χαμηλότερα από αυτά που έκανε πριν η εκπομπή του Νίκου Μουτσινά. Τόσο η αλλαγή της ώρας αλλά και το γεγονός ότι η εκπομπή είχε σταματήσει να προβάλλεται λόγω επικαιρότητας, έφεραν τα πάνω κάτω στην καθημερινή εκπομπή.

Επιπλέον, το γεγονός ότι βρέθηκε απέναντι από τον Νίκο Ευαγγελάτο έκανε τα νούμερα του να πάνε ξαφνικά στο 10%,! Μάλιστα να θυμίσουμε ότι ακόμα και όταν το Καλό Μεσημεράκι προβαλλόταν  απέναντι από το Rouk Zouk, η εκπομπή δεν είχε κάνει ποτέ 10%.

Όπως ήταν αναμενόμενο στο κανάλι του Φαλήρου σήμανε συναγερμός! Έτσι οι υπεύθυνοι για τον προγραμματισμό ζήτησαν την επιστροφή της εκπομπής στις 15.00 πριν να είναι πολύ αργά.

Έτσι, από την Τετάρτη 27 Απριλίου οπότε και επιστρέφει ο Νίκος Μουτσινάς και η παρέα του από τις πασχαλινές διακοπές, το «Καλό Μεσημεράκι» θα προβάλλεται στην παλιά του ώρα. Μάλιστα, στο κανάλι δεν έχουν σκοπό να το φωνάξουν με τρέιλερ όπως έγινε την προηγούμενη φορά που το 15.00 έγινε 16.00.

Βέβαια θα έχει πραγματικά μεγάλη πλάκα η αντίδραση του παρουσιαστή. Άλλωστε μας έχει συνηθίσει να τρολάρει και ο ίδιος τον εαυτό του με το θέμα της αλλαγής προβολής της εκπομπής. Μένει έτσι να δούμε τι θα σκαρφιστεί ο δαιμόνιος Θεσσαλονικιός.

Νίκος Μουτσινάς: Τι αποκάλυψε η Τίνα Μεσσαροπούλου

Η Τίνα Μεσσαροπούλου από το Happy Day, ανακοίνωσε ότι επανέρχεται στην παλιά του ώρα, δηλαδή στις 15:00 το μεσημέρι!

«Θα ξαναγυρίσει στις 15:00 από τις 27 Απριλίου που ξαναβγαίνει στον αέρα, γιατί τώρα θα έχει λίγες μέρες να κάνει τις πασχαλινές του διακοπές. Η εκπομπή έπεσε και σε μία πολύ δύσκολη συγκυρία λόγω επικαιρότητας, έφυγε από τη Ζέτα μετά πήγε στον Νίκο Ευαγγελάτο. Ήτανε μία πρόταση που έκανε το κανάλι γιατί δημιουργήθηκε μία θέση κενή, λόγω του ότι ολοκληρώθηκε μία σειρά και έκαναν αυτό το βήμα για να πάει πιο κάτω. Να σας θυμίσω ότι δεν πήγαινε καλά, δεν ήταν τα νούμερα αυτά που ήθελε ο Νίκος Mουτσινάς. Τώρα το ότι πήγε χειρότερα από ότι ήταν πριν τα νούμερα είναι ένα άλλο θέμα…», ανέφερε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος.