Μουτσινάς εναντίον Πορτοσάλτε: Μπράβο Νίκο! Προφανώς και τα όσα είπε σήμερα ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ, Άρης Πορτοσάλτε για την τιμή της βενζίνης θα μείνει στην ιστορία ως η… κοτσάνα της ημέρας! Για την ακρίβεια ο τεράστιος αυτός δημοσιογράφος δήλωσε με λίγα λόγια ότι οι φτωχοί πολίτες, όσοι τα βγάζουν πέρα με 500 ευρώ, δεν ανήκουν στις παραγωγικές μονάδες της κοινωνίας που έχουν αυτοκίνητο και συνεπώς δεν μπορούν να διαμαρτύρονται για την αύξηση της βενζίνης.

Ποιος όμως ήταν αυτός που είχε και την επικότερη αντίδραση; Μα φυσικά ένας… δικός του άνθρωπος! Και όταν λέμε δικός του εννοούμε απλά ότι ανήκουν στον ίδιο τηλεοπτικό σταθμό.

Ο Νίκος Μουτσινάς λοιπόν είχε να δηλώσει πολλά για αυτή τη… δήλωση!

«Τι βλακείες κάθονται και λένε στην τηλεόραση;»
«Ρε παιδιά γιατί να μην είμαστε σπίτι μου γιατί με αυτό δύο μέρες παράσταση θα μπορούσα να σας κάνω με όλα αυτά που έχω να πω. Τι βλακείες κάθονται και λένε στην τηλεόραση πραγματικά οι άνθρωποι, τα έχουμε λίγο χαμένα. Δεν μιλάω για τον κύριο Άρη Πορτοσάλτε… για τον Άρη μιλάω.

Ποιος είσαι εσύ που θα μου πεις ότι εγώ επειδή έχω μεγαλώσει και δεν έχω λεφτά δεν μπορώ να έχω αυτοκίνητο και θα με αναγκάσεις να μπω στο λεωφορείο. Πάνε καλά; Κι επίσης, ο κ. Πορτοσάλτε δεν είναι και μικρός. Η μαμά του μπορεί να μην είχε αυτοκίνητο όμως τώρα οι καινούργιες οι μαμάδες έχουν αυτοκίνητο. Να το βάλουν στον κ@λο τους δηλαδή; Τι εννοεί; Δεν μπορώ να καταλάβω.

Η Κυβέρνηση καταλαβαίνει ότι πάει να κάνει 75 ταχυτήτων μία κοινωνία; Δηλαδή τι είναι αυτό ξαφνικά; Είσαι μεγάλος, δεν μπορείς. Είσαι γκέι, αποκλείεται. Είσαι μονογονεϊκή, θα έχεις λιγότερα. Έχεις παραπάνω λεφτά, πάρε το αυτοκίνητό σου. Δεν έχεις παραπάνω λεφτά, κάν’ το σπίτι σου λέει.

Αυτός που είναι φτωχός κι έχει αυτοκίνητο, λάθος το πήρε. Δεν του είπαν “θα είστε φτωχός, μην πάρετε αυτοκίνητο, έρχονται κάτι ωραίες μέρες…δεν θα έχετε τι να κάνετε. Μήπως το κάνει (σ.σ. το αμάξι) και σπίτι κι ελευθερωθούν και κάποια σπίτια.

Επίσης τώρα τελευταία ακούγεται πάρα πολύ η λέξη φτώχεια… Δεν μπορεί να λέει ο πρωθυπουργός ότι είμαστε πάρα πολύ πλούσια χώρα και να ακούμε περισσότερες φορές τη λέξη φτώχεια παντού. Αποφασίστε είμαστε φτωχοί ή πλούσιοι;»

 

https://twitter.com/Marka2_/status/1496490932694396929?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1496490932694396929%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_c10&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.in.gr%2F2022%2F02%2F23%2Flife%2Fperierga%2Fnikos-moutsinas-gia-portosalte-na-valoun-ston-klo-tous-diladi-amaksi%2F