Το τρέιλερ για το δεύτερο μέρος της τελευταίας σεζόν του «Ozark» έδωσε στη δημοσιότητα το Netflix. Πρόκειται για μία από τις πιο δημοφιλείς σειρές της πλατφόρμας, με εκατομμύρια φαν.

Όπως προκύπτει από το σχετικό τρέιλερ, η οικογένεια Μπερντ αναμένεται να αντιμετωπίσει κι άλλα προβλήματα μέχρι το φινάλε της σειράς.

Σύμφωνα με την περιγραφή του Netflix, «αντιμέτωποι με απειλές από παντού, ο Μάρτι κι η Γουέντι παλεύουν να κρατήσουν χαρούμενους το καρτέλ, το FBI και τα παιδιά τους – ώσπου να πάρουν πίσω τη ζωή τους».

Όπως φαίνεται στο τρέιλερ, ο Μάρτι λέει στη Γουέντι ότι έχει κουραστεί να έχει το αίμα άλλων στα χέρια του, ενώ εκείνη τον παρακαλεί να μην τα παρατήσει τώρα που κοντεύουν να πετύχουν το στόχο τους. Η Ρουθ, από την πλευρά της, προσπαθεί να πάρει εκδίκηση για την οικογένειά της.

Επιπλέον η περιγραφή αναφέρει: «Αντιμέτωποι με απειλές από παντού, ο Μάρτι κι η Γουέντι παλεύουν να κρατήσουν χαρούμενους το καρτέλ, το FBI και τα παιδιά τους – ώσπου να πάρουν πίσω τη ζωή τους».

Στα πλάνα ο Μάρτι λέει στη Γουέντι ότι έχει κουραστεί να έχει το αίμα άλλων στα χέρια του, την ίδια στιγμή που εκείνη τον παρακαλεί να μην τα παρατήσει τώρα που κοντεύουν να πετύχουν το στόχο τους. Βέβαια η Ρουθ προσπαθεί να πάρει εκδίκηση για την οικογένειά της και να τους ξεκάνει.

Το φινάλε της δημοφιλούς σειράς του Netflix αποτελείται από 14 επεισόδια και έχει χωριστεί σε δύο μέρη. Το πρώτο κυκλοφόρησε στην πλατφόρμα στις 21 Ιανουαρίου.

Τα τελευταία επτά επεισόδια της σειράς θα είναι διαθέσιμα στο Netflix στις 29 Απριλίου.