Νέα κόντρα Φαίης Σκορδά – Ελένης Μενεγάκη για την περιθωριοποίηση συνεργάτη της- Ευτυχώς η ελληνική τηλεόραση μπορεί να έχει πολλά ελαττώματα αλλά έχει και βασικά προτερήματα. Δεν σε αφήνει να βαρεθείς ποτέ. Και ο λόγος είναι απλός. Οι παρουσιαστές μας, είτε από λόγους θεαματικότητας και ανόδου στις θέσεις της AGB, είτε για να «χτυπήσουν» πιο δυνατά συμβόλαια για την επόμενη σεζόν, δημιουργούν κόντρα από το πουθενά!

Τρανταχτό παράδειγμα η νέα κόντρα που υπάρχει στην  τηλεόραση για τα μάτια του Δημήτρη Ουγγαρέζου ο οποίος μόλις πριν μερικές εβδομάδες, δήλωνε «ευλογημένος» από το στούντιο της Ελένης Μενεγάκη και την εκπομπή της στο MEGA. Ωστόσο όλα τα ωραία κρατάνε λίγο. Και όταν λέμε λίγο εννοούμε μέχρι και… εφτά δευτερόλεπτα.

Τόσο κράτησε η εμφάνιση του Ουγγαρέζου την Παρασκευή στην εκπομπή της «στριμμένης», συγνώμη Ωραίας Ελένης, η οποία μάλιστα φρόντισε μόλις βγήκε ο Δημήτρης να φύγει εκείνη!

Αυτά τα ξανθοκατινίσματα συνεχίστηκαν σήμερα με την Φαίη Σκορδά να σηκώνει το δάχτυλο, που λέει ο λόγος, προς την κ. Μενεγάκη και την συμπεριφορά της λέγοντας ότι αυτό που έκανε ήταν κακό για τη δική της εικόνα.

Η Φαίη είπε για την ακρίβεια:

«Γι’ αυτά τα 7 δευτερόλεπτα εξήγηση δεν μπορώ να βρω. Τόση ώρα δεν συζητάμε γιατί μια γυναίκα με τέτοια εμπειρία που είναι ένας γλυκός άνθρωπος, που ακόμα και μέσα από τη θεματολογία της εκπομπής της δεν έχει πειράξει κανέναν για να φτάσει στο σημείο να φεύγει από το πλάνο…

Γιατί να φύγει από το πλάνο; Είναι τυχαίο ή έφυγε γιατί ξεκίνησε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος τη στήλη του; Γιατί και οι υπόλοιποι έπαθαν σοκ, δεν το περίμεναν. Δεν έχει τηλεοπτική εμπειρία επαγγελματική η Μενεγάκη στο ζωντανό να κάτσει εκεί; Προφανώς και ήξερε ότι αν φύγει αυτό θα σχολιαστεί και ότι θα αφήσει αυτή την εντύπωση. Πώς είναι δυνατόν να το κάνει; Εκείνη την ώρα αν κάνει κακό σε κάποιον είναι στη δική της εικόνα, γιατί φαίνεται στην εκπομπή της ότι τα παρατάει και φεύγει».

Αν και οφείλουμε να θυμήσουμε ότι Φαίη +Δημήτρης= lfe, η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ εντούτοις, έχει δίκιο. Μόνο η Ελένη βλάπτεται από τέτοιου είδους χαμηλής αισθητικής περιστατικά. Ειδικά την ώρα που έχει μείνει να την παρακολουθούν μόνο οι στενοί…. συγγενείς και αυτοί δεν φαίνεται να είναι και πολλοί.

Ίσως η απάντηση κρύβεται στα όσα είπε ο Γιώργος Λιανός που υπήρξε στην ομάδα της Μενεγάκη για χρόνια, φρόντισε να ξεκαθαρίσει πως καψόνια έζησε μόνο στον στρατό.

«Την περίοδο που συνεργαζόμασταν μου έγιναν κάποιες προτάσεις που πίστευα ότι ήταν η στιγμή να τις αξιοποιήσω. Μέχρι τότε ήμουν μέλος μιας παρέας. Μου δόθηκε μια ευκαιρία να μπω στην Acun Medya και δεν ήθελα να τη χάσω. Αν βλέπεις ότι σε μία εκπομπή δεν έχεις το χρόνο που σου αναλογεί, καλό είναι να ψάξεις να βρεις μια ιδέα που θα σου δώσει ελευθερία κινήσεων. Η Ελένη ακούει αυτά τα πράγματα. Αν σε εμπιστευτεί, μπορεί να σου δώσει χρόνο να το κάνεις αυτό το πράγμα. Καψόνια μόνο στο στρατό έχω περάσει».

Βέβαια και ο Γιώργος Λιάγκας, το παράκανε! Ανέφερε ότι είναι «συμπαρουσιαστής» ο Ουγγαρέζος. Εντάξει παιδιά. Δεν είναι και τόσο μεγαλόψυχη η Ελένη!

Κόντρα Μενεγάκη-Ουγγαρέζου: Πώς σχολιάστηκε