Η Ναταλία Γερμανού έχει αποφασίσε να προχωρήσει σε αλλαγές στην εκπομπή της στον ALPHA, Καλύτερα δε γίνεται, αλλά η Εβελίνα Νικόλιζα φαίνεται πως δεν θα είναι παρούσα για να τις… απολαύσει! Την είδηση είχε κάνει γνωστή πριν μερικές μέρες ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης που μίλησε στην κάμερα του Breakfast@star και αποκάλυψε πως του χρόνου δε θα είναι μαζί τους.
«Όταν μου είπε η Εβελίνα Νικόλιζα ότι δε θα συνεχίσει στην εκπομπή ένιωσα ξεριζωμένος. Το Εβελινάκι είναι το ντουέτο, το αγαπημένο μου, είναι η κολλητή μου τα τελευταία 4 χρόνια, αυτό δε θα αλλάξει. Θα μου πάρει ένα διάστημα να συνηθίσω ότι δε θα είναι κοντά μας. Είναι καταπληκτική φωνάρα. Της εύχομαι καλή επιτυχία σε ότι κι αν κάνει», είπε ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης.

Η ίδια είπε ότι λατρεύει τον Παναγιώτη αν και αυτές είναι ανακοινώσεις που γίνονται από τα κανάλια. Η ίδια αποκάλυψε πως το είχε αποφασίσει αρκετούς μήνες πριν αν και ουσιαστικά δεν είχε γίνει κάτι απλά έκλεισε ένας κύκλος.

Επιπλέον αποκάλυψε πως θέλει να ασχοληθεί περισσότερο με το τραγούδι και το Youtube που το έχει παραμελήσει τον τελευταίο καιρό.

Επίσης, όπως είπε η ίδια, η Ναταλία Γερμανού με κατανόηση άκουσε την απόφασή της και σίγουρα δεν είναι εύκολο να κλείνουν οι κύκλοι. Πάντως η ίδια φρόντισε να μην αποκαλύψει πολλά για το τηλεοπτικό της μέλλον.

ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!

Εβελίνα Νικόλιζα: Όλα όσα αποκάλυψε