Σε αυτή τη ζωή τίποτα προφανώς δεν γίνεται τύχαια και το STAR έπρεπε να το μελετήσει λίγο καλύτερα το φετινό πρωινό σενάριο. Γιατί τόση η περσινή πρωτοτυπία όσο και η φετινή, κι ας ήταν δοκιμασμένη, δεν τους βγαίνει σε καλό σε ό,τι έχει να κάνει με τα νούμερα τηλεθέασης που είναι μόνο για στενούς… συγγενείς και θα πρέπει να τα βλέπουν και αργά το βράδυ γιατί οι εικόνες είναι, όσο να πεις, σκληρές!

Μην αυταπατάστε! Ούτε ο Ετεοκλής ούτε και η Χατζίδου έχουν την ευθύνη. Σε εκείνους, έγινε μία επαγγελματική πρόταση, είπαν και ένα why not νομίζοντας ότι θα είναι πάλι καλοκαίρι όπως και στην προηγούμενη εκπομπή, και είπαν τι έχουμε να χάσουμε. Κι εμείς απαντάμε, ότι εκτός από χρόνο, τίποτα άλλο δεν έχει να χάσει το ευτυχές ζεύγος. Όμως από την άλλη, η διεύθυνση προγράμματος του καναλιού παραείναι… ρομαντική αν νομίζει ότι όποιος είναι «δροσερός», κεφάτος και influencer μπορεί και να παρουσιάσει εκπομπή!

Εδώ υπάρχουν μεγαθήρια της παρουσίασης και βλέπουν το πηγάδι κάτω από τον πάτο στον οποίο βρίσκονται. Κι ας μην πούμε ονόματα, να μη χαλάσουμε τις καρδιές μας… Έρχεται άλλωστε και σαββατοκύριακο και μπορούν και οι ίδιοι-ίδιες να τα μελετήσουν εκεί στα σπίτια τους στα βόρεια.

Star: Αυτά τα νούμερα έκανε το πρωινό Breakfast@star

Για του λόγου το αληθές και για να μιλάμε με νούμερα, την Πέμπτη στο δυναμικό κοινό, σε αυτό δηλαδή που βάζει το χέρι στην τσέπη, Χατζίκου-Παύλου έκαναν 5,7% δηλαδή μόλις μία θέση πριν την επίσης μη παρουσιάστρια του OPEN, Μπέττυ Μαγγίρα που έκανε 4%. Στο δε γενικό σύνολο, ήταν μετά την Μαγγίρα!

Ο χρόνος βέβαια είναι γιατρός και απαλύνει κάθε πόνο και επιπλέον είναι πολύ νωρίς. Όμως των  φρονίμων τα παιδιά πριν κλπ κλπ.

Όμως το κανάλι φέρει το βάρος της απόφασης. Ούτε η ομάδα που πλαισιώνει τους δύο είναι κακή. Εξαιρετική ενδεχομένως αν συνυπάρξουν με άλλους παρουσιαστές. Είναι όμως μέγα το σφάλμα με την επιλογή, όσο κι αν αγαπάμε το ερωτευμένο ζευγάρι. Και τον Πίκο Απίκο αγαπούσαμε αλλά παρουσιαστής δεν μπορούσε να γίνει ο δαιμόνιος δημοσιογράφος. Άλλη η ιδιότητα και άλλη το ταλέντο!

 

Όλες οι ειδήσεις

Τα νούμερα: Αντύπας, Μποφίλιου, Γαρμπή, Μαζωνάκης, Μπέζος κάνουν χαμό στην ΕΡΤ

Έλλη Στάη: Τέλος οι φήμες – Θα είναι στο J2US – Ποιος θα είναι ο ρόλος της

Εμετικό σχόλιο του Γιώργου Λιάγκα στη Δούκισσα Νομικού – Έτσι σέβεται το κοινό που τον παρακολουθει;