Η ηθοποιός Μιμή Ντενίση βρέθηκε σήμερα (3/6) καλεσμένη στην εκπομπή «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1 και μίλησε για την ταινία «Σμύρνη μου αγαπημένη», τον Πέτρο Φιλιππίδη, τον Γιώργο Κιμούλη αλλά και για τον Λάκη Λαζόπουλο.

Η ηθοποιός αφού αναφέρθηκε στην ταινία και στους δύο ηθοποιούς, ρωτήθηκε από τον Γιώργο Λιάγκα για το πως είναι οι σχέσεις της με τον Λάκη Λαζόπουλο.

Η Μιμή Ντενίση δεν μπόρεσε να κρύψει την ενόχλησή της και φανερά εκνευρισμένη απάντησε: «Γιατί με όλο αυτό το ενδιαφέρον πράγμα που κάνω θέλεις να μιλάμε για τετριμμένα πράγματα; Βαριέμαι, το είπαμε δεν έχω τίποτα με τον άνθρωπο, θέλω να είναι καλά, λυπήθηκα και για την γυναίκα του. Γιατί πρέπει να βγαίνω στην τηλεόραση και να το λέω και να το ξανά λέω, τέρμα ρε παιδιά».

Ο Γιώργος Λιάγκας απάντησε: «Μη με αδικείς γιατί σε έχουμε φιλοξενήσει φέτος τρεις φορές και έχουμε μιλήσει για την ταινία πάρα πολύ».

 

«Φεύγω τώρα. Φεύγω», είπε η Μιμή Ντενίση χαμογελώντας και πρόσθεσε: «Γιατί να σε αδικήσω; Εσύ θέλεις συνέχεια να έρχομαι! Λοιπόν, έφυγα…»

 

Η διάσημη πρωταγωνίστρια, θιασάρχης και παραγωγός, σε προηγούμενη συνέντευξή της είχε αναφερθεί στις τρεις απώλειες της ζωής της που τη συγκλόνισαν.

Μιλώντας για αυτές που τη σημάδεψαν και ταυτόχρονα τη δίδαξαν, εξομολογήθηκε: «Είναι τρεις θάνατοι: του πατέρα μου, της μητέρας μου και του Τρίτση. Ο Αντώνης πέθανε πολύ νέος και πρώτος. Ήμουν κι εγώ πολύ νέα τότε και με συγκλόνισε όχι μόνο του έρωτα και της αγάπης που ένιωθα για εκείνον, αλλά και γιατί δεν είχα βιώσει κανένα θάνατο γύρω μου. Εκείνη η απώλεια με βοήθησε να γίνω πιο ισορροπημένη. Τότε μπορεί να ήμουν κι λίγο καβάλα στο άλογο, καθώς είχα επιτυχία κι άκουγα καλά λόγια. Το συγκεκριμένο γεγονός με έκανε να συνειδητοποιήσω πως αυτά δεν μετρούν, ότι αυτό που έχει σημασία τελικά είναι να είσαι καλά, να είσαι ευγνώμων, σοβαρά σκεπτόμενος και ταπεινός γιατί αύριο μπορεί να μην υπάρχεις. Ήταν ένα γερό ταρακούνημα σε νεαρή ηλικία».