Η Μιμή Ντενίση μίλησε για τον Κώστα Βουτσά στο «DocVille» και τον Αντώνη Μποσκοϊτη . Η γνωστή ηθοποιός είπε για πρώτη φορά ένα περιστατικό με τον Κώστα Βουτσά.

«Μου έχει μείνει αξέχαστη η υπόκλισή του στη «Σμύρνη».

Ο κόσμος είχε συγκινηθεί και αυτός μου έλεγε “χαίρομαι που στο τέλος της ζωής μου έκανα ένα ρόλο διαφορετικό, δραματικό, που θα μείνει”. Ξέρετε τι ήταν το πιο συγκινητικό; Δεν το έχω πει ποτέ δημόσια, μόνο με τα κορίτσια του το λέμε ακόμη. Μου τηλεφωνούν μια μέρα και μου λένε “έλα από την εντατική, είναι με κλειστά μάτια και δεν τα ανοίγει καθόλου”.

Πάω, μπαίνω μέσα με την κόρη του, τη Θεοδώρα. Τον βλέπω με τα σωληνάκια και του λέω «Κώστα, άνοιξε τα μάτια σου να δω ότι με ακούς. Πρέπει να συνέλθεις για να κάνουμε την ταινία». Άνοιξε τα μάτια του, με κοίταξε… «Καν’ το ξανά να βεβαιωθώ». Το ξανάκανε, τα ξανάνοιξε και τον χειροκροτήσαμε. Ήταν η τελευταία φορά που άνοιξε τα μάτια του», είπε η Μιμή Ντενίση.

Τι είχε πει όμως η Μιμή Ντενίση στην εκπομπή του ΑΝΤ1 The 2night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Η ίδια τόνισε ότι βλέπει το παιδί της την Μαριτίνα να έχει ωριμάσει πάρα πολύ. Και αυτό έχει φανεί από τον τρόπο που αντιμετωπίζει τους άλλους.

Ακόμα ανέφερε ότι είναι ακόμα αρκετά μικρή για να παντρευτεί και ενώ δε δίστασε να αποκαλύψει τον ιδανικό σύντροφο για εκείνη.

Όπως είπε λοιπόν, θα ήθελε έναν τολμηρό και δυνατό άντρα έξυπνο και με καλοσύνη.