Μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης έδωσε στο περιοδικό Hello! η Μιμή Ντενίση, αναφερόμενη στην καλλιτεχνική και προσωπική της πορεία.

Η διάσημη πρωταγωνίστρια, θιασάρχης και παραγωγός, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στις τρεις απώλειες της ζωής της που τη συγκλόνισαν.

Μιλώντας για αυτές που τη σημάδεψαν και ταυτόχρονα τη δίδαξαν, εξομολογήθηκε: «Είναι τρεις θάνατοι: του πατέρα μου, της μητέρας μου και του Τρίτση. Ο Αντώνης πέθανε πολύ νέος και πρώτος. Ήμουν κι εγώ πολύ νέα τότε και με συγκλόνισε όχι μόνο του έρωτα και της αγάπης που ένιωθα για εκείνον, αλλά και γιατί δεν είχα βιώσει κανένα θάνατο γύρω μου. Εκείνη η απώλεια με βοήθησε να γίνω πιο ισορροπημένη. Τότε μπορεί να ήμουν κι λίγο καβάλα στο άλογο, καθώς είχα επιτυχία κι άκουγα καλά λόγια. Το συγκεκριμένο γεγονός με έκανε να συνειδητοποιήσω πως αυτά δεν μετρούν, ότι αυτό που έχει σημασία τελικά είναι να είσαι καλά, να είσαι ευγνώμων, σοβαρά σκεπτόμενος και ταπεινός γιατί αύριο μπορεί να μην υπάρχεις. Ήταν ένα γερό ταρακούνημα σε νεαρή ηλικία».

Μιμή Ντενίση: «Πέρσι γιορτάζαμε όλοι μαζί.. φέτος λείπει η μάνα»

«Στη συνέχεια η απώλεια του πατέρα μου πριν από δεκατρία χρόνια ήταν το πρώτο γεγονός που με έκανε να αισθανθώ ότι μεγάλωσα. Όσο έχεις τους γονείς σου, πάντα είσαι παιδί κάποιου. Μετά ακολούθησε η μητέρα μου… Αυτά τα τρία γεγονότα με σημάδεψαν», συμπλήρωσε στη συνέχεια.